TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

NOD32 - Problem Instalacji...

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

NOD32 - Problem Instalacji...

Postprzez Rafeal » 07 Lip 2007, 17:42

PostUA:

Witam :)
Mam dosyć poważny problem. Chodzi o to ze nie mogę zainstalować NOD32.
Pobrałem wersje Testowa na dysk. Klikam na owy pobrany plik i wyskakuje mi błąd taki

Image

Biorąc się za inny sposób to klikam na ten pobrany plik i chce go wypakować. Klikam prawym i daje wypakuj pliki. Zaczyna wypakowywać a po chwili wyskakuje taki komunikat

Image

pliki można by powiedzieć ze wypakował ale jak wchodzę w folder gdzie są one wypakowane i klikam na SETUP to wyskakuje mi znowu taki sam błąd jak na 1 zdjęciu co podałem.

O co w tym chodzi i jak to naprawić??

Dodam ze jeszcze dziś miałem zainstalowanego NOD32 ale w pewnym momencie sam się on wyłączył i znikł plik uruchamiający skaner w NOD32 i plik odpowiedzialny za uruchamianie w czasie autostartu. Wiec potem go od instalowałem ale teraz nie mogę zainstalować, nawet tej starszej wersji co miałem.
Nawet przywracanie systemu nie pomogło.

Proszę o pilną pomoc.
Rafeal
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lip 2007, 17:37

Postprzez banan » 07 Lip 2007, 19:35

PostUA:

ściągnij jeszcze raz, ew. z innego źródła
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie