TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia 3300 błąd karty pamięci

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia 3300 błąd karty pamięci

Postprzez Tlenowy » 25 Lis 2005, 22:11

PostUA:

W nokia 3300 wyskakuje mi taki komunikat "Brak karty pamięcli lub karta uszkodzona" i to jest dziwne bo chodzi tylko 1 karcie 32mb od siemensa a na innych które testowalem (rózne pojemności i różni producencii)wyskauje taki sam błąd tylko na tej jednej nie wyskakuje. Co może być przyczyną?
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Mac » 26 Lis 2005, 18:48

PostUA:

masz go chyba na gwarancji juz jazda do serwisu
a może nie takie karty wkładasz:)
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Tlenowy » 27 Lis 2005, 20:49

PostUA:

Telefon kupiłem na allegro (:D ) no i już go zwruciłem. A co do tego że źle kart wkładam nie da się tam inaczej włożyć karty, bo jak włożysz źle to bateria ci nie wejdzie. Przed oddaniem byłerm w serwisie i stwierdzono że naprawa będzie kosztować od 50 do 150zł bo trzeba wymienić gniazdo kart pamięci i prawdopodobnie wgrać nowy soft. Ale i tak nie mam odrazy do tej nokii :D mam zamiar sobie kupić znowu taką samą tylko że tym razem musi byś stan idealny :] A jeszcze są jakieś telefony z mp3 co obsługują karty mmc oraz mają kolor lcd oraz przystępną cene?
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez rumun » 27 Lis 2005, 21:12

PostUA:

Tak się składa, że jestem w posiadaniu takiej Nokii, telefon I klasa. Jeżeli chodzi o jakość odtwarzania to nie mam zastrzeżeń, również kupiłem na allegro i przez kilka miesięcy działa bez problemów. Pamiętaj, że ten telefon obsługuje jedynie karty MMC więc nie podejdzie inny typ (np. SD).

Jeżeli chcesz mieć tani telefon z mp3 o fajnym wyglądzie to nie szukaj innego, 3300 jest naprawdę dobra. Gdybyś chciał kupić taki telefon to możemy się dogadać ;)
Programy, Gry, Download https://www.instalki.pl/
Sklep z oprogramowaniem https://www.vebo.pl/
Windows 7 https://windows7.pl/
Awatar użytkownika
rumun
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:52
Miejscowość: PL
Pochwały: 14

Postprzez radziu » 01 Lip 2007, 22:39

PostUA:

A wiecie moze jak moge wymienic softa do tej nokii?
radziu
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lip 2007, 22:37

Postprzez piotrek234 » 02 Lip 2007, 09:36

PostUA:

jeżeli sie nie myle to potrzebujesz boxa do tego modelu telefonu, oprogramowanie które pozwoli ci na zainstalowanie softa, i oczywiście jakiegoś softa z internetu ;)
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]