TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam pytanie, kupiłem Nokie 3310 ( wiem, że stara, ale to nic ) i jak chce odebrać wiadomość textową to pisze mi, że mam podać kod, ja kod znam, ale czy idzie to jakoś usunąć, żeby nie trzeba było podawać tego kodu, z góry dzięki
Jeżeli sie nie myle to ma softa zmienionego(ale sie i tak pewnie myle :] ) Jeżeli ma zmienionego softa to gdzies w opcjach sms powinno to być a jeżeli nie ma to w normalnych opcjach i tam zabezpieczenie jest takie coś. A jeżeli nawet tam nie ma to jeżeli znasz ten kod to dobrze bo ci nikt sms nie bedzie czytał :D
Witam:) mam ten telefon od niedawna i powiem tak u mnie się wyłącza kody dostępu poprzez ustawienia, ustawienia zabezpieczeń, zabezpieczenia i masz tam kody na czynności po wpisaniu prawidłowego kodu masz do wyboru włączenie tej opcji lub też wyłączenie. Pozdrawiam:)