TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia 3510i

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia 3510i

Postprzez Snoopy1 » 02 Lut 2007, 23:49

PostUA:

Witam.Otóż mam Nokie 3510i już od jakiegoś czasu, i mam z nim problem.W opisach pisze że telefon ma WAP, lecz u mnie nie da się nic ściągnać.Niby wchodzi na WAP na jakieś stronki do ściągnięcia, ale nic nie da się pobrać.Telefon ma karte Heyah, skonfigurowałem go by WAP był także z Heyhi, lecz to także nie pomaga.Wszystkie inne możliwośći ściągania przez WAP także nie są skuteczne.Telefon mam z Anglii, więc może to przez to nie moge ściągać przez WAP.Będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże rozwiązać problem z tym ściąganie.Pozdrawiam :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez wonski » 03 Lut 2007, 14:04

PostUA:

Nie lepiej iść do sklepu Ery żeby oni skonfigurowali :wink:
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez konan12 » 03 Lut 2007, 14:37

PostUA:

tu masz linka na konfigurator w Heyhi : http://www.heyah.pl/samouczek#1
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez WieChu ZiooM » 14 Lut 2007, 13:47

PostUA:

Sama konfiguracja nie wystarczy ;) niewiem zabardzo jak jest to w heyah, ale u innych operatorów np era,orange,plus dzwoni się pod bezpłatny numer i aktywuje się wap,gprs bądź mms. Następnie wystarczy skonfigurować na stronie operatora ;D a nawet na www.wapster.pl
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników