TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia 5310 Xpressmusic - Problem ze zmianą punktu dostępu

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia 5310 Xpressmusic - Problem ze zmianą punktu dostępu

Postprzez krzys1996 » 27 Sie 2009, 16:11

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

Witam. Mam 2 karty sim (jeden telefon - podany w temacie) - jedną z Plus'a do zwykłych połączeń i SMS'ów, a drugą z GaduAIR - do internetu. Kiedy chcę korzystać z internetu przez Operę Mini (lub ze Skype lub Mobilnego GG) muszę zmieniać kartę SIM, a potem punkt dostępu. Do tej pory zawszę wszystko było OK. Lecz dziś próbuję zmienić punkt dostępu - kaplica. Wyświetla się "Proszę czekać" a po chwili wszystko znika i telefon się restartuje. Soft w komórce aktualizowałem 1 miesiąc temu, więc sądzę, że jest najnowszy. Telefon sam był niedawno kupiony. Dodam, że każdą inną opcje w telefonie mogę zmieniać. Czy pozostaje tylko oddanie telefonu do serwisu?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, krzys1996.
krzys1996
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2009, 15:38
Miejscowość: Kielce

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników