TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia 6260 pomocy

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia 6260 pomocy

Postprzez zero0 » 04 Gru 2005, 19:45

PostUA:

Nokia 6260.....
zakupilem dzis ten telefonik i chcial bym zebyscie podpowiedzieli mi jak mozna go w pelni wykozystac.... bo ja jak narazie nie mam pojecia... chcialem cie polaczyc z laptopem przez bloothota ale nie wiem jak... jak zmnijszyc filmy pelnometrazowe?? wszystkie programy jakie mozna wgrac pomocy?>!?!?!?!?!?!?!?!?!
zero0
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Gru 2005, 19:43
Miejscowość: Piastów

stery

Postprzez RomanoRR » 24 Sty 2006, 02:07

PostUA:

Ten telefon wiele sie nie różni od swych poprzedników z symbianem, zeby sie polaczyc z kompem nalezy uaktywnic bluetootha w telefonie, mieć aktywnego bluetootha w kompie i wlaczyc wyszukiwanie, nastepnie przesylac dane...Do tego telefonu pasuja programy od nokii 6600 , 3650 jest ich bardzo duzo np na emulu...
RomanPower
Awatar użytkownika
RomanoRR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 01:12

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]