TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia 7250i mały problem.

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia 7250i mały problem.

Postprzez LucasTEMA » 10 Maj 2007, 21:41

PostUA:

Słuchacie kupiłem używaną Nokie 7250i w serwisie powiedzieli mi że jeśli bateria nie będzie trzymać 2 dni to dadzą mi nową. Oczywiście nie trzymała 2 dni a jeden, przyszedłem dostałem nową baterie i co się okazuje teraz gdy podłączam ładowarkę wyświetla się "bateria nie jest ładowana" nie jest to wina telefonu ani ładowarki bo już w dwóch ładowarkach sprawdzałem i jest to samo. Co mnie zdziwiło przy włożeniu nowej baterii że była kiedyś już ładowana.... bo telefon chodzi od wczoraj na nowej baterii :/ dość dziwny przypadek.
NTT CORRINO 321 Celeron M 1,4MHz// DDR 256MB//HDD 40GB//14,1''//DVD-RW//Win XP Home
Awatar użytkownika
LucasTEMA
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Maj 2007, 14:54
Miejscowość: ŻYWIEC

Postprzez WieChu ZiooM » 11 Maj 2007, 12:59

PostUA:

A nie widać większego użytku na baterii? jakies uszkodzenia??
Jeżeli nie albo tak ;) Proponowałbym się jeszcze raz przejść po inną dobrą bateria;)
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Postprzez LucasTEMA » 11 Maj 2007, 13:05

PostUA:

Zrobiłem tak jak powiedział kolega, teraz wszystko działa, telefon był po prostu zabrudzony, to wszystko dostałem nową baterie oryginalną NOKIA teraz działa wszystko super. Dzięki i POZDRAWIAM!!
NTT CORRINO 321 Celeron M 1,4MHz// DDR 256MB//HDD 40GB//14,1''//DVD-RW//Win XP Home
Awatar użytkownika
LucasTEMA
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Maj 2007, 14:54
Miejscowość: ŻYWIEC

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]