TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Nokia n73 program media safe - problem

Tematy związane z telefonią komórkową.

Nokia n73 program media safe - problem

Postprzez trepek1231 » 21 Maj 2008, 15:01

PostUA:

Witam mam problem i to dużo głownie chodzi o to ze na mój telefon nokia n73 zainstalowalem program media safe dzieki któremu nasze pliki sa schowane ukryte do tego programu i tylko mozna wejsc w nie jak sie wpisze kod do programu problem tkwi w tym ze musialem zrobic format telefonu ale nie karty na ktorej mialem zdjecia i zawsze za kazdym razem jak robilem format programu nie bylo ale od nowa go zainstalowywalem i zawsze mialem zdjec lecz wczoraj formatowalem telefon i gdy znow chcialem zainstalowac program to pisze ze nie moge zainstalowac bo wazność ceryfikatu wygasła wiez szukalem w internecie dobrego media safe ale gdy zainstalowalem to musialem nowy kod podac i zdjec juz nie bylo ani plikow al te pliki sa bardzo ważne. I mam pytanie jak moge odzyskac zdjecia prosze o pomoc w jaki sposob lub jakim programem moge je odzyskac jak one byly pod kluczem w komorce i zaszyfrowane napewno one tam sa ale nie mozna normalnie z karty ich wziasc prosze o pomoc
trepek1231
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Maj 2008, 14:53

Postprzez kamuflasz » 21 Maj 2008, 15:34

PostUA:

Jak masz tamten program, w którym wyskakiwał błąd certyfikatu to zainstaluj go uprzednio zmieniając datę w telefonie np. o rok wstecz. Program zainstaluje się na pewno ale czy pokaże te ukryte pliki nie wiem :)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez trepek1231 » 21 Maj 2008, 15:52

PostUA:

To nic nie dawalo juz próbowalem wczesniej pokazuje mi blad ceryfikatu skonsultuj sie z nadawca aplikacji czyli tego programu a ja potrzebuje odzyskac te zjdecia ktore byly ukryte pod tym programem
trepek1231
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Maj 2008, 14:53

Postprzez JEDREK » 21 Maj 2008, 16:19

PostUA:

Kiedy pojawia się komunikat "błąd certyfikatu" to są 2 możliwości:
- Aplikacja wymaga podpisania
- Uszkodzony program

Datę się cofa kiedy wyskakuje komunikat "Ważność certyfikatu wygasła"

P.S: Sprawdź PW :wink:
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]