Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Nokia n73 program media safe - problem

21 Maj 2008, 15:01

Witam mam problem i to dużo głownie chodzi o to ze na mój telefon nokia n73 zainstalowalem program media safe dzieki któremu nasze pliki sa schowane ukryte do tego programu i tylko mozna wejsc w nie jak sie wpisze kod do programu problem tkwi w tym ze musialem zrobic format telefonu ale nie karty na ktorej mialem zdjecia i zawsze za kazdym razem jak robilem format programu nie bylo ale od nowa go zainstalowywalem i zawsze mialem zdjec lecz wczoraj formatowalem telefon i gdy znow chcialem zainstalowac program to pisze ze nie moge zainstalowac bo wazność ceryfikatu wygasła wiez szukalem w internecie dobrego media safe ale gdy zainstalowalem to musialem nowy kod podac i zdjec juz nie bylo ani plikow al te pliki sa bardzo ważne. I mam pytanie jak moge odzyskac zdjecia prosze o pomoc w jaki sposob lub jakim programem moge je odzyskac jak one byly pod kluczem w komorce i zaszyfrowane napewno one tam sa ale nie mozna normalnie z karty ich wziasc prosze o pomoc

21 Maj 2008, 15:34

Jak masz tamten program, w którym wyskakiwał błąd certyfikatu to zainstaluj go uprzednio zmieniając datę w telefonie np. o rok wstecz. Program zainstaluje się na pewno ale czy pokaże te ukryte pliki nie wiem :)

21 Maj 2008, 15:52

To nic nie dawalo juz próbowalem wczesniej pokazuje mi blad ceryfikatu skonsultuj sie z nadawca aplikacji czyli tego programu a ja potrzebuje odzyskac te zjdecia ktore byly ukryte pod tym programem

21 Maj 2008, 16:19

Kiedy pojawia się komunikat "błąd certyfikatu" to są 2 możliwości:
- Aplikacja wymaga podpisania
- Uszkodzony program

Datę się cofa kiedy wyskakuje komunikat "Ważność certyfikatu wygasła"

P.S: Sprawdź PW :wink:
Wyślij odpowiedź