UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
JEDREK napisał(a):jeśli chodzi ci o aktualizację oprogramowania to przez bt się nie da musisz mieć kabel ( CA-53 ). Kabel jest bardzo przydatny jeśli masz kartę pamięci z zapisem 10 mb/s to przesyłanie danych będzie z prędkością 800 KB/S podczas gdy przez bluetooth 64 KB/S
UA:
UA:
To może byś nas oświecił co to za program. Ja miałem na myśli Nokia Software Updater i tam bez kabla nie da rady. A po za tym soft wgrywał by się około godzinę a przez kabel idzie 5 min. Jeśli certyfikaty wygasły wystarczy cofnąć datę w telefonie (np o pół roku). Wrzuć tematy do dowolnego folderu i później odpalasz je przez systemowy menedżer plików.bt wystarczy pobrac program i przez niego podłaczyc sie pod telefon za pomoca urządzenia BLUETOOTH w komputerze
UA:
andre1981 napisał(a):witam no dziękuje no ale jaki np ten program ? no a jak z tym programem do tapety na cały ekran bo ten moj nieda sie zainstalować nawet w osobnych folderach ,może poszukać inny ? dziekuje pozd. aha a jeszcze śćiągłem nawe tematy ale wygasły cerfetykat i nie idzie zaistalować co na to poradzić? dzieki
UA:
Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników