TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Norton 2004 ,jak sie go pozbyc z kompa???

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Norton 2004 ,jak sie go pozbyc z kompa???

Postprzez iwonus_s » 31 Maj 2005, 20:01

PostUA:

Zainstalowałam sobie Nortona 2004 ze stronki www.instalki.pl, i co? Zamiast działać mi poprawnie i likwidować wirusy to zamulił mi kompletnie kompa!! Zanim włączył się mój sprzęcik musiałam czekać około pół godziny... Po 2 dniach się wkurzyłam i chciałam odinstalować to gów... (sorki, to jest moje zdanie) ,patrzę a nie ma nawet opcjii ODINSTALUJ. Musiałam każdy plik usuwać oddzielnie i to jeszcze z trikami windowsa bo inaczej nie dało rady. W końcu pozbyłam się wszystkich plików nortona, ale nadal uruchamia mi się okienko związane z tym programem. :evil: :evil: :evil:

A teraz właśnie instaluje sobie Pande Titanium. zobaczymy co z tego wyniknie.. :?: :?:
iwonus_s
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Maj 2005, 19:45

Postprzez kamuflasz » 31 Maj 2005, 22:48

PostUA:

Sprawdź rejestry programem EasyCleaner i folder C:/Windows/System32
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez iwonus_s » 01 Cze 2005, 14:31

PostUA:

juz sie pozbylam nortona :lol: teraz mam pande titanium i jestem bardzo zadowolona z tego programu. Naprawde polecam! :lol:
iwonus_s
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Maj 2005, 19:45

Postprzez siwy144 » 01 Cze 2005, 17:18

PostUA:

JA bym zainstalował 2003 lepiej chodzi jamam takiego 2003 professioanl na 700 mhz 128 mb ram i nie jest mulem :P
Awatar użytkownika
siwy144
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Mar 2005, 01:59
Miejscowość: Sulechów

Postprzez zebra » 25 Cze 2005, 23:05

PostUA:

Ja również polecam Pandę Titanium! Jeden z najlepszych programów antywirusowych, jakie do tej pory miałam przyjemność użytkować;)
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]