Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
11 Gru 2007, 23:47
...Pobralem z instalek Tego anty wszystko. Chce zainstalować pokazuje sie okienko i sie ładuje. Po załadowaniu znika okienko i nic sie nie dzieje.
Czy ktoś wie o co z tym chodzi?
Powinno sie pojawić okienko z instalacja ale nic sie nie pojawia.
Proszę o pomoc
Jak by co mogę wstawić screen'a z tym okienkiem
12 Gru 2007, 00:06
1.spróbuj zrobic reseta
2. jesli juz posiadasz AV jakiegos to go wylacz. bo mialem juz tak ze wczesniejszy AV blokowal mi instalacje jakiegos innego AV.
AV-czyt. antyvirus
12 Gru 2007, 00:13
Jeśli to co powiedział poprzednik nie pomoże to pobierz z innego źródła.
A może już go instalowałeś a później go wywaliłeś.
Jeśli tak to wyczyść rejestr.
12 Gru 2007, 12:39
tirex52 napisał(a):Jeśli to co powiedział poprzednik nie pomoże to pobierz z innego źródła.
A może już go instalowałeś a później go wywaliłeś.
Jeśli tak to wyczyść rejestr.
Miałem ale osobno, AV i firewall i wydaje mi sie ze to jest to...
Podajcie jakiś "dobry" program po Polsku...bo jest ich od zarąbania i nie wiadomo, który wziąć.
Mam pełna orginalna wersje Your Uninstaller! 2008 ale nie wiem czy tym sie da usunąć rejestr...?
12 Gru 2007, 16:41
EasyCleanermały, prosty, po Polsku, czyści rejestr
12 Gru 2007, 17:36
Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
12 Gru 2007, 18:28
adamsio napisał(a):Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
Jeśli chcesz zainstalować nowy program wypadało by odinstalować stary.... wyczyścić rejestr i dopiero instalować nowy.....
12 Gru 2007, 18:30
destyny napisał(a):adamsio napisał(a):Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
Jeśli chcesz zainstalować nowy program wypadało by odinstalować stary.... wyczyścić rejestr i dopiero instalować nowy.....
Myslisz ze to cos da jesli jest on unieaktywniony?
no dobra zobacze...
Odinstalowalem awasta wyczyscilem rejstr i dalej nie da rady jest to samo.
12 Gru 2007, 18:57
Pobrałeś z innego źródła ?
Moze do instalacji potrzeba
- Kod:
http://download.microsoft.com/download/1/4/7/147ded26-931c-4daf-9095-ec7baf996f46/WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe Windows Installer 3
i
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe Microsoft .NET Framework.
12 Gru 2007, 20:39
Odkrulem dziwna zecz...
nie dziala u mnie wersja po polsku

musze sie menczyc po angielsku pewnie dlatego ze sa zamieniona wymagania na polskie.
moze wie ktos gdzie jest spolszczenie
ALe tak to dziala mam przesuniety termin konca licencji [juz dawno minol wiec nie moze sie skonczyc

]
czyli normalka przy nortonach
wiec niech ktos mi powie gdzie jest spolszczenie
12 Gru 2007, 20:51
Skoro ściągnąłeś polska wersie to wymagania co do polskiego nie mają tutaj nic do gadania.....
Spolszczenia obawiam się że nie znajdziesz bo zerknąłem pobieżnie w google i mi w oko nie wpadło, pewnie dlatego że jest polska wersja......
Z ciekawości ściągnę tego Nortona i zobaczę czy coś z nim nie tak skoro anielska wersja Ci działa. A ściągałeś może polską wersie z innego źródła niż instalki ?
Wszystko ładnie działa i się instaluje problem leży po twojej stronie......
P.S.
Po ładowaniu powinno wyskoczyć okienko o potrzebie uaktualnienia instalatora windows pewnie za pierwszym razem kliknąłeś "Nie" i coś sie pokasztaniło.....
12 Gru 2007, 21:15
NIE
nic nie klikalem
Pojawilo sie okienko z "wyodrębnianiem plikow" i sie wylonczylo i nic sie nie dziala.
nie klikalem nic bo nie mialem co.
I jest co bo angielska wersja ma wieksze wymagnia. Polska jest troche obcieta.
Czytalem na googlach w testach zestawow.
12 Gru 2007, 21:23
Dasz sobie rade z angielską wersją(podszkolisz język), większość rzeczy robi się intuicyjnie.....