Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
11 Gru 2007, 23:47
...Pobralem z instalek Tego anty wszystko. Chce zainstalować pokazuje sie okienko i sie ładuje. Po załadowaniu znika okienko i nic sie nie dzieje.
Czy ktoś wie o co z tym chodzi?
Powinno sie pojawić okienko z instalacja ale nic sie nie pojawia.
Proszę o pomoc
Jak by co mogę wstawić screen'a z tym okienkiem
12 Gru 2007, 00:06
1.spróbuj zrobic reseta
2. jesli juz posiadasz AV jakiegos to go wylacz. bo mialem juz tak ze wczesniejszy AV blokowal mi instalacje jakiegos innego AV.
AV-czyt. antyvirus
12 Gru 2007, 00:13
Jeśli to co powiedział poprzednik nie pomoże to pobierz z innego źródła.
A może już go instalowałeś a później go wywaliłeś.
Jeśli tak to wyczyść rejestr.
12 Gru 2007, 12:39
tirex52 napisał(a):Jeśli to co powiedział poprzednik nie pomoże to pobierz z innego źródła.
A może już go instalowałeś a później go wywaliłeś.
Jeśli tak to wyczyść rejestr.
Miałem ale osobno, AV i firewall i wydaje mi sie ze to jest to...
Podajcie jakiś "dobry" program po Polsku...bo jest ich od zarąbania i nie wiadomo, który wziąć.
Mam pełna orginalna wersje Your Uninstaller! 2008 ale nie wiem czy tym sie da usunąć rejestr...?
12 Gru 2007, 16:41
EasyCleanermały, prosty, po Polsku, czyści rejestr
12 Gru 2007, 17:36
Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
12 Gru 2007, 18:28
adamsio napisał(a):Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
Jeśli chcesz zainstalować nowy program wypadało by odinstalować stary.... wyczyścić rejestr i dopiero instalować nowy.....
12 Gru 2007, 18:30
destyny napisał(a):adamsio napisał(a):Wyczyscilem rejestr, Wyłączyłem Awasta wlonczylem instalacje i dalej to samo...
Czekam na dalsze porady
Jeśli chcesz zainstalować nowy program wypadało by odinstalować stary.... wyczyścić rejestr i dopiero instalować nowy.....
Myslisz ze to cos da jesli jest on unieaktywniony?
no dobra zobacze...
Odinstalowalem awasta wyczyscilem rejstr i dalej nie da rady jest to samo.
12 Gru 2007, 18:57
Pobrałeś z innego źródła ?
Moze do instalacji potrzeba
Windows Installer 3 i
Microsoft .NET Framework.
12 Gru 2007, 20:39
Odkrulem dziwna zecz...
nie dziala u mnie wersja po polsku
![n :(](https://forum.instalki.pl/images/smilies/015.gif)
musze sie menczyc po angielsku pewnie dlatego ze sa zamieniona wymagania na polskie.
moze wie ktos gdzie jest spolszczenie
ALe tak to dziala mam przesuniety termin konca licencji [juz dawno minol wiec nie moze sie skonczyc
![Laughing :lol:](https://forum.instalki.pl/images/smilies/icon_lol.gif)
]
czyli normalka przy nortonach
wiec niech ktos mi powie gdzie jest spolszczenie
12 Gru 2007, 20:51
Skoro ściągnąłeś polska wersie to wymagania co do polskiego nie mają tutaj nic do gadania.....
Spolszczenia obawiam się że nie znajdziesz bo zerknąłem pobieżnie w google i mi w oko nie wpadło, pewnie dlatego że jest polska wersja......
Z ciekawości ściągnę tego Nortona i zobaczę czy coś z nim nie tak skoro anielska wersja Ci działa. A ściągałeś może polską wersie z innego źródła niż instalki ?
Wszystko ładnie działa i się instaluje problem leży po twojej stronie......
P.S.
Po ładowaniu powinno wyskoczyć okienko o potrzebie uaktualnienia instalatora windows pewnie za pierwszym razem kliknąłeś "Nie" i coś sie pokasztaniło.....
12 Gru 2007, 21:15
NIE
nic nie klikalem
Pojawilo sie okienko z "wyodrębnianiem plikow" i sie wylonczylo i nic sie nie dziala.
nie klikalem nic bo nie mialem co.
I jest co bo angielska wersja ma wieksze wymagnia. Polska jest troche obcieta.
Czytalem na googlach w testach zestawow.
12 Gru 2007, 21:23
Dasz sobie rade z angielską wersją(podszkolisz język), większość rzeczy robi się intuicyjnie.....