odnośnie uwag, początek chyba nie całkiem dobrze się zaczął (głównie dla mnie bo komunikat w piątek po południu że wygrałem klinąłem pierwszy, był złudny). Mój post (z soboty) chyba tego dotyczy:
viewtopic.php?f=26&t=22858
fragmeny mojego postu z soboty:
„wczoraj chciałem pobrać OpenOffice, pokazał się komunikat że Wygrałem kliknąłem pierwszy i mam wybrać telewizor lub laptopa. Zanim zdążyłem kliknąć wybór ekran zawartości strony zrobił się biały i tak przez około godzinę, wykonałem tylko zapis adresu
Kod:
- Kod: Zaznacz wszystko
http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/pakiety_biurowe/OpenOffice.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f1db42418489e22&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=21&width=130
Chyba problem ma związek z profilem Instalek na Facebook`u.
W piątek wieczorem gdy miałem problem z pobraniem, na Facebooku nie miałem konta?
W niedzielę pomyślałem że może strony są połączone i utworzyłem konto na Facebooku, ale problem nadal występuje?
Zauważyłem że jak pobieram i na etapie ostatniego zatwierdzenia jak szybko nacisnę pobierz to działa pobieranie. Jednak jak poczekam z kilka sekund to mam białą zawartość? Trudno jest przeczytać szczegóły produktu, jedynie mogę szybko zaznaczyć i skopiować zawartość i w Office po wklejeniu widać zawartość.
Pozdrawiam
Krzwoj