TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
w tej chwili mam płyte głowną ASUS A7V8X-X i zamierzam zakupić 1GB Ramu (na razie mam 265 Kingston'a KVR400X64C3A/256) oczywiście DIMM - 184pinowa. Zamierzam dokupic wyżej wymieniony Kingston tyle że 1024Mb. Czy jak będe ją wkładał do slota to czy trzeba cośku w BIOSIE pogrzebać?? Czy jak ja włożę to automatycznie wykryje?? I jakieś ostrzeżenia lub uwagi proszę?? Czy KIngston KVR400X64C3A/1024 będzie dobrym wyborem??
Jak włożysz to powinno wykryć i zainstalować Je samo .
Moje takie małe pytie chce kupić 1gigową kość i dołożyć do tych 256 ? Ja bym raczej radził kupić 2x512 i ustawić Je na dual chanel(o ile dobrze pamiętam ta płyta posiada dual chanel) i to chyba wymaga zmiany w biosie.
Ale poczekaj na wypowiedz Mac'a bo Ja mogę się mylić .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Gratuluje umiejętności czytania regulaminu, wcześniej upominasz Mefista, żeby go przeczytał, a sam nie przeczytałeś go Tym postem to udowodniłeś. W regulaminie pisze jak byk, że nie można dopominać się o plusiki...