Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Nowości Ekranowe...

12 Lis 2005, 02:47

Moze znacie jakieś dobre horrory. Mam na myśli jakieś fajne filmy z tego typu. Jeśli znasz jakieś dobre filmy nie koniecznie horrory to napisz ale podkreśl jaki to gatunek. Prosze o tytuł filmu i jeśli znacie plik torrent choć niekoniecznie. Najlepiej Nowości.
Osobiście polecam Film:
-> Saw 1 (piła) i z tego co słyszałem o dwójce Saw 2 również. :)
Warte wspomnienia choć starsze filmy: "The ring" i " Krąg" naprawdę mi się podobały. :) (jeszce małe pytanko Znacie może plik torrent do filmu "The Ring 2" ???).

12 Lis 2005, 11:32

Ring 2 posiadam i powiem ze nie jest za ciekawy. Z horrorów to moze
"Teksańska masakra piłą mechaniczną" trajler(thriller) "Eksperyment"
"Odkupienie" "7" "Blair Wtch Project(czy jakos tak) ale 2 " "13Duchó" dzis na polsacie o 23.

pzdr RainMan

12 Lis 2005, 12:41

Piła 2 jest dosyć fajna the ring 2 nie za ciekawy polecam teksańską masakre piłą mechaniczną. Nawet fajny jest smakosz (pierwsz część jest lepsza)
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:55, edytowano w sumie 1 raz

12 Lis 2005, 12:46

o zapomniałem o Smakoszu, mi sie obie części podobały...

pzdr RainMan

12 Lis 2005, 14:09

Oglądałem 13 duchów niezły filmiki. RainMan dzięki za wskazówki, na pewno dziś włacze TV o 23.00. :D Już sprawdziłem zeczywiście o 23.00 na Polsacie. :) Blair Witch oglądałem obudwie części, powiem tyle jak ktoś grał w grę Blair Witch to musi oglądnoć ten Film. Wszystko dzieję się podobnie w grze jak i filmie. :) A sama gierka jest super mroczna i tajemnicza, takie lubię.

12 Lis 2005, 15:26

w gre to nie grałem. Ale jak lubisz mroczne to pewnie zadowolł cie Doom3 i o ile grałeś Area51. Pierwsza czesc Blair jest fatalnie nudna, bo to taki dokument. A zapomniałem jeszcze o Hannibalu(nie o tym przywódcy Kartaginy :lol:) też bardzo fajny filmik, Virus tyz no i oczywiście saga Alien

pzdr RainMan

12 Lis 2005, 17:38

"13 duchów"...nawet ok, ale końcówka zjeb***, tylko to mnie w tym wkurzyło...z tych starszych to mogę polecić napewno "Stygmaty" (jak dla mnie jest niesamowity), "Dracula200" (mam nadzieję, że dobrze napisałam tytuł), ""Teksańska masakra piła mechaniczną", i kurcze nie pamiętam tytułu, ale jak się tylko dopytam to wam napisze-filmik o "ludziach z lasu", akcja rozgrywa się właśnie w lesie, gdzie kilkoro młodych osób trafiło przez jakiś tam wypadek, nio i każde z nich ginie, właśnie przez osoby, które "zamieszkuja"ten las, i znaja go "od podszewki"-jak dla mnie niezły...a jeżeli chodzi o nowości, to moge polecić "Ezgorcyzmy Emily Rose"-ja ten film oceniłam na ok 5/6, są sceny gdzie na serio można się wystraszyć, a jeżeli ktos lubi filmy z tego tematu to tymbardziej polecam... :twisted:

13 Lis 2005, 18:07

taaaaaaaaa 13 duchów, niezły filmik
poza tym Saw2 zajebisty film!!
Jazda na kuli- ( Ridding the bullet) chyba thriller
Super zioło- (How high)
Madagaskar
Requiem dla snu- dframat. Wyczesana ścieżka dźwiękowa!!

14 Lis 2005, 00:11

podaje tytuły filmów które (moim zdaniem) warte sa obejżenia

las vegas parano
śmiertelna gorączka
oszukać przeznaczenie 1 i 2
oczywiście howhig
zły skręt
efekt motyla
sakosz
to nie jest kolejna komedia dla kretynów
requim dla snu
piła 1 i 2