Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Nowy dział na forum - Webmastering i Programowanie

14 Lip 2008, 06:22

Dużo czasu przebywam na forum i zdołałem zauważyć że na tym forum nie ma działu Webmastering i Programowanie a które są raczej ważne. Mógłby ktoś powiedziec że dział Sieci jest od tego ale nie. Ostatnio ktoś się pytał jak zrobić stronę i on pisał w dziale na luzie, więc myślę że taki dział jeden połączony lub dwa odzielne można byłoby zrobić.

Zapraszam do komentowania

14 Lip 2008, 12:01

Kiedyś już była propozycja takiego działu - jak widać narazie nie poskutkowała. A dział przydałby się.

14 Lip 2008, 12:04

Ja myśle że taki dział jest nawet ważniejszy dla fora komputerowego niż muzyka i filmy które można było by zastąpić nazwą multimedia i wtedy połączyć

14 Lip 2008, 23:07

mnie się też pomysł bardzo podoba a zwłaszcza z programowaniem bo w szkole teraz będziemy tworzyć programiki
Druga sprawa ze będzie można dowiedzieć się paru bardziej zaawansowanych informacji o robieniu i wrzucaniu stron

14 Lip 2008, 23:30

Ja jestem za takim działem jak się jeszcze kilka osób wypowie na tak,to napisz do admina i spytaj się go czy jest taka możliwość o stworzeniu takiego działu.

14 Lip 2008, 23:31

Jak już LucaS mówił, pomysł był. Dział tak, ale musi być w nim jakiś ruch, bo narobić działów to nie sztuka. A do tej pory nie za dużo pytań padło dot. tej tematyki

15 Lip 2008, 00:09

Bozz mozliwe jest takie przypuszczenie ze nie duzej ilosci tematow w tych dziedzinach bo nie ma takiego dzialu. Ja tez jestem za :)

15 Lip 2008, 06:14

Bozz masz racje nie ma dużego ruchu ale to przez to że nie ma takiego działu

Zobacz na inne działy gdzie jest tylko kilkanaście tematów i to jeszcze sprzed kilku miesięcy

15 Lip 2008, 09:11

Można zrobić taki dział ale jeżeli okaże się martwy to się go usunie takie moje zdanie.

15 Lip 2008, 09:19

Też się z tym zgadzam ale chcąc aby dział nie był pusty to ktoś kto sie na tym zna musi w nim pisac i odpowiadać bo jeśli np. jakieś głupoty będa radzic to userzy juz więcej nie przyjdą po porady.

Są na tym forum inne działy takie jak np Linux i Inne typy OS w których się mało pisze, wiec można było by te działy połączyć bo mają zbliżoną tematykę

15 Lip 2008, 09:36

Jak połączyło by się te działy to zrobiło by się zamieszanie,tak samo jak połączenie filmów z muzyką o nazwie multimedia też zrobił by się wielki szum, nie każdy wie co to multimedia :P i pisał by pewnie w free post .

15 Lip 2008, 09:47

Dawid masz racje i to jest największy kłopot mi się zdaje, ale admini moga nad tym pomyśleć

A jeśli ktos by napisał w dziale Of topic to moder mógł by przenieść i udzielic porady

15 Lip 2008, 10:10

Tak samo jak dział o nazwie " Webmastering i Programowanie" to jeśli miałby być taki dział to proponuje zmianę nazwy albo dokładny opis bo nie każdy wie co to webmastering.

15 Lip 2008, 11:01

Wiem o tym ale ja tylko zasugerowałem taką nazwę, a przecież dla nas tojest jasne tylko na noobów może nie ale po dobrym opisie każdy załapie :)

15 Lip 2008, 16:06

Dzial zostal dodany. Prosze o konkretne uwagi.
Pzdr.
Wyślij odpowiedź