TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Wiadomo, że dobry gracz nie potrzebuje kodów, ani save'ów, żeby wygrać daną grę. I każdy ma tego świadomość. Jednak pomysł utworzenia takiego działu, jest godny uwagi, chociażby ze względu na początkujących graczy. A jestem pewna, że nawet doświadczeni gracze czasem do niego zajrzą:):) Pozdrawiam!
1.raczej niegram(kiedys grałem długo)
2.z instalek zrobi sie wielofunkcyjny syf
3.raczej nikt ze stałych userów nie bedzie tu wchodził aby sciagac sevy(to ze jedna osoba zapytała sie o sevy to nie znaczy ze trzeba odrazu zrobic taki dział
4.jest mase serwisów o grach
Ale zato ja mam bardzo dobry pomysł załuzmy dział "kącik kucheny" albo "Ja i moje dziecko".Dobre co:>?????
z tym koncikiem kuchennym to jest really good idea. Moze w koncu zaczelabym cos pozytecznego robic
Ale tak na powaznie to z tymi save'ami to jest serio glupi pomysl.
There is only a thin line between winning and losing.