Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
21 Sie 2008, 07:08
Tylko moim zdaniem szybkiej odpowiedzi brakuje
A z początku jak ja o tym pisałem to nie byliście dobrze nastawieni a jednak podoba sie wam
EDIT: brakuje jeszcze łączenia postów jak ktoś sie pomyli i napisze dwa posty koło siebie i gg w profilu ;(
21 Sie 2008, 07:27
Ale że nam nic wcześniej nie powiedzieli

, pewnie miała być niespodzianka

.
Murarz a słyszałeś powiedzenie "Każdy młody onalista instaluje Windows Vista"

?
21 Sie 2008, 09:36
mi sie osobiscie nie podoba ta skórka

i wkurza mnie, że avatary i nicki sa po lewej stronie bo od kilku lat cały czas były po prawej.....
Dlaczego "[flash] wyłączony" jest wyłączony?
I dlaczego nie mam mojego avatara ?
21 Sie 2008, 09:40
Awatary zapewne admin musi włączyć w panelu admina
21 Sie 2008, 10:05
No plusy panowie znikły ,ale bozz i LucaS są pewnie źli bo brakowało im 1plus do równej liczby 200plusów ja jestem za tym aby zmienić wygląd na ten co kiedyś był xD teraz jakoś dziko się zrobiło.
21 Sie 2008, 10:12
nie jest dziko, po porstu jesteś przyzwyczajony do starego wyglądu, ja tez sie dziewiłem jak pierwszy raz weszłem na to forum...
21 Sie 2008, 10:17
No może się przyzwyczaję do nowego wyglądu a tym czasem te phpBB jest nie zbyt dopracowane nie ma SB, nie mam listy 10 użytkowników najaktywniejszych nie ma avatarów dla nas z tego co widziałem to tylko Bozz i LucaS i Jędrak (im nie znikły avatary)
21 Sie 2008, 10:19
Wszystko wymaga dopracowania, moim zdaniem admin narazie tylko zmienił skrypt i nic nie ruszał a teraz dopiero zacznie go konfigurować i wgrywac nowe mody(shoutbox, szybka odp)
21 Sie 2008, 10:24
Będzie się trzeba uzbroić w cierpliwość, ale avatary naprawdę są potrzebne bo zawsze was rozpoznawałem po nich..
21 Sie 2008, 10:31
No nareszcie phpBB3.
Wiadomo, że jeszcze czeka adminów duzo pracy - mam nadzieje, że nie zostawią skryptu w tym stanie. Mam nadzieje, że layout zmienią z tego standardowego na pomarańcz aby pasował do instalek, dodają SB, szybką odpowiedź i kilka innych udogodnień.
A i żadnych plusów czy piw
21 Sie 2008, 10:46
Nom pasowało by zlikwidować plusy a co z ostrzeżeniami z tego co widzę to LucaS skorzystałeś trochę na tym bo znikły ci ostrzeżenia
Ostatnio edytowany przez
Dawid255151, 21 Sie 2008, 10:48, edytowano w sumie 1 raz
21 Sie 2008, 10:47
A moze to czystka z warnów

albo zostana one dodane;(
21 Sie 2008, 11:59
Dla mnie w pierwszym momencie szok,nie poznalam forum
Niepodoba mi sie zmiana stron wszystko przeniesione z lewej na prawa.
Interfejs wydaje mi sie nie przejzysty wszystko jakos za bardzo niebieskie,jaskrawe,pewnie kwestia przyzwyczajenia,ale poprzedni byl bardziej cztelniejszy.
Brek SB
Reszta zobaczymy,trzeba sie niestety przyzwyczaic.
Ja jak na sam poczatek widze same minusy
21 Sie 2008, 12:02
Czy zbanowani na stałe są odbanowani
21 Sie 2008, 12:05
A ja nie widze tych minusów
To jest standardowy styl phpbb3, można jego zmienić i jestem niemal pewny że będzie zminiony tak jak gdzieś pisał Lucas na pomarańczowy. A sb i inne dodatki trzeba zainstalować a to zapewne się stanie w niedługim czasie