Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Re: Nowe silnik :)

21 Sie 2008, 12:29

no nie wierzę.....też jak niektórzy już powiedzieli myślałem, że pomyliłem fora a tu taka niespodzianka......teraz tylko trzeba się do tego przyzwyczaić.....a i SB by się przydał ;]

pozdro!

21 Sie 2008, 13:07

Panowie spokojnie dopiero co wdrążyliśmy nowy silnik... musicie uzbroić się w cierpliwość aż dogramy wszystkie opcje :)

21 Sie 2008, 13:19

No to czekamy Cierpliwie :). Przyznać trzeba dziko jak cholera no i ta szata graficzna mi nie stroi strasznie, :).

21 Sie 2008, 13:24

nie no ludzie nie mogę się przyzwyczaić, jak wszedłem na forum w pierwszej chwili pomyślałem że pomyliłem fora i zamknąłem mozille ;D troszkę potrwa zanim sie wszyscy przyzwyczaimy :)

21 Sie 2008, 13:38

Ja się nie mogę doczekać SB zawsze fajnie jest fajnie sobie pogadać :-)
WVR napisał(a):nie no ludzie nie mogę się przyzwyczaić, jak wszedłem na forum w pierwszej chwili pomyślałem że pomyliłem fora i zamknąłem mozille ;D troszkę potrwa zanim sie wszyscy przyzwyczaimy :)
Raczej nie troszkę to potrwa tylko długo to potrwa, ja w pierwszej chwili zgłupiałem i sprawdziłem adres czy to na pewno instalki.

Re: Nowy silnik phpbb3

21 Sie 2008, 17:46

Na forum nowy silnik i do razu większe powodzenie u botów, to wszystko później wpływa na odwiedziny tego forum których ciągle przybywa ;)

21 Sie 2008, 17:57

Heh, nigdy wszyscy nie beda zadowoleni. Decyzja zapadala i koniec. Jest nowy silnik; stary nie powroci. W miare mozliwosci bede konfigurowal i modyfikowal forum. Nie mniej jednak moze, to troche potrwac... . Na ta chwile najwazniejsze (podstawowe) zmiany w kodzie mam juz za soba. Stopniowo pewnie bedzie sie sytuacja zmieniac. Czytam poszczegolne wiadomosci, ale nie odpowiadam. Bledy prosze zglaszac na pw.

Pzdr.

21 Sie 2008, 18:06

Problemy z netem sprawiły, że dopiero kilka chwil temu mogłem zobaczyć zmianę silnika forum. Według mnie dobrze, choć nie mało pracy przed administracją. Destyny dobry pomysł z tą skrzynką ;) Niech nowy skrypt służy jak najlepiej :)

Ps.
Dawid255151 napisał(a):No plusy panowie znikły ,ale bozz i LucaS są pewnie źli bo brakowało im 1plus do równej liczby 200plusów ja jestem za tym aby zmienić wygląd na ten co kiedyś był xD teraz jakoś dziko się zrobiło.

Tak, jestem zdruzgotany! Nie mogę się odnaleźć... :( A tak poważnie to jakbyś czytał uważnie to wiedziałbyś, że jestem za wycofaniem pochwał ;)

21 Sie 2008, 18:56

A mi się bardzo podoba jest fajny wygląd odnoszę wrażenie że jest taki lekki jak bym był na Karaibach. Administratorzy spisali się na 5+ . Dzięki :500:
Pozdrawiam...

21 Sie 2008, 19:35

Czarodziejczarek napisał(a):A mi się bardzo podoba jest fajny wygląd odnoszę wrażenie że jest taki lekki jak bym był na Karaibach. Administratorzy spisali się na 5+ . Dzięki :500:
Pozdrawiam...

łoo to jak by Ci dali banana to byś się czuł jak w Honolulu ;d

21 Sie 2008, 19:56

Czuł bym się jak w :569: Honolulu. To jest moja opinia więc się nie czepiaj :twisted: :twisted: :twisted: . Są pewne braki tak jak pisali wyżej inni forumowicze klasy niższej i wyższej ale zrobiono kawał dobrej roboty. Wolny Kraj.

21 Sie 2008, 20:20

W pierwszej chwili bylo dziwniw,ale szybko sie idzie przyzwyczaic i zaczyna mi sie nawet podobac.
Fajnie by bylo gdyby mozna bylo samemu kolor zmieniac,bo ten taki windowski razacy. :?
Zobaczymy jak sie bedzie dalej rozwijac.
A co do plusow to moze nawet i lepiej,bedzie mniej spamu :P

21 Sie 2008, 21:13

Dla tych co się domagali panelu po lewej. Włączcie sobie styl subsilver2. Pomaga jak ręką odjął.
Zresztą uważam go za czytelniejszy od standardowego.

I jakby ktoś nie zauważył, możecie raportować posty łamiące regulamin.

21 Sie 2008, 22:13

Mac napisał(a):Dla tych co się domagali panelu po lewej. Włączcie sobie styl subsilver2. Pomaga jak ręką odjął.
Zresztą uważam go za czytelniejszy od standardowego.

I jakby ktoś nie zauważył, możecie raportować posty łamiące regulamin.

A gdzie to się zmienia :?:

21 Sie 2008, 22:16

Panel użytkownika -> Preferencje forum -> Mój styl forum
Wyślij odpowiedź