Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Re: Nowy silnik phpbb3

06 Wrz 2008, 19:58

kukaszr napisał(a):chyba że usuną subsilver2 ;] to zmuszą;d

Byłby to mój ostatni dzień na tym forum, chyba żeby był inny równie dobry styl. Niestety ale czytelność i funkcjonalność to podstawa dla forum. Stale korzystać z forum o upierdliwym wyglądzie się nie da.

06 Wrz 2008, 20:01

Podzielam zdanie Mac'a gdyby nie było subsilver 2 to ja bym opuścił forum na pewien czas bo ten "instalkowy" styl nie jest przyjazny dla użytkownika

06 Wrz 2008, 21:45

murarz777 napisał(a):Podzielam zdanie Mac'a gdyby nie było subsilver 2 to ja bym opuścił forum na pewien czas bo ten "instalkowy" styl nie jest przyjazny dla użytkownika

Mi tam wygląd tak strasznie nie przeszkadza , ale co racja to racja subsilver 2 jest dobrym i klasycznym stylem co do opuszczania forum czy jest sens, opuszczać forum z powodu tylko wyglądu..

06 Wrz 2008, 21:59

Dawid ja bym musiał opuścić forum bo nie chciał bym dostać jakiejś choroby wzrokowej czy epilepsji

07 Wrz 2008, 10:08

Dobra nie ma co dyskutować obie skórki są fajne, Ja wole klasyczną bo przypomina mi bardziej php2 wszystko jest na swoim miejscu. Natomiast tam wszystko jest po prawej stronie czego za chiny ludowe znieść nie mogę :).

08 Wrz 2008, 13:17

subsilver2 zostanie, wiec jak komus sie nie podoba pomarancz, to wystarczy zmienic w Panelu uzytkownika. Ikony komunikatorow w subsilver2 nie wyswietlaja sie, poniewaz jeszcze tego stylu nie edytowalem. Jak znajde chwile, to sie tym zajme.

Pamietam jak ludzie krzyczeli, ze subsilver2 jest juz przeterminowany i forum sie przez to starzeje ;) Podobnie bylo z calym tym phpbb2.
Musielibysmy wysluchac opinii min. 1000 uzytkownikow, zeby w ogole mowic, ze cos jest przyjazne czy nie.

08 Wrz 2008, 16:52

Zauważyłem mały błędzik. Jak zacytowałem niunki wiadomość to zamiast emotki był kod tej emotki, wniosek - nie wyświetlają się przy cytowaniu ich. :razz:

PS: Wg mnie Mirahz najpierw zajmijcie się wszystkim co związane z domyślnym stylem, a potem alternatywnymi - i tak bardzo mało osób je ustawia. Można na palcach jednej ręki policzyć ;) Najważniejszy default.

08 Wrz 2008, 17:41

Ok. widze to.

Stylu subsilver2 uzywa kilka osob... nie mniej jednak tam tez wprowadzamy zmiany (na razie nie ma nowych ikon komunikatorow). Stylu prosilver nie rozwijamy i jak widac obecnie nie jest dostepny (domyslny phpbb3).

18 Wrz 2008, 01:20

no odbra, nie było mnie tu trochę czasu, no i powiem że jestem pod wrażeniem :D:D
Wyślij odpowiedź