TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

nowy soft do siemensa

Tematy związane z telefonią komórkową.

nowy soft do siemensa

Postprzez pawex70 » 26 Maj 2006, 15:12

PostUA:

witam :) mam pytaie zna ktos program zeby wgrac nowy sowft do cxt70?? czy mozna to zrobic za pomoca mpm?? czy trzeba miec inny program?? jka ktos to robil napiszcie z gory dzeki
Awatar użytkownika
pawex70
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2005, 10:27

Postprzez qazimen » 15 Lip 2006, 11:48

PostUA:

no jak sciagniesz sobie soft(ze stronki siemensa-lub swap'a nieweim skad ...) to nie trzeba go odpalic i on sam w sobie jest programemm ktory sie wgrywa. Tylko muszisz miec odpowiedni kabel bo np. kablem usb sie nieda(przynajmiej nie kazdym).

PS: O co Ci chodziło w tym 2 poscie bo nie rozumiem po co to napisałes??
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez pawex70 » 19 Lip 2006, 08:39

PostUA:

chodzilo mi o to ze, na stronie siemiensiak.pl znalazlem wczesniej informacje na ten temat a jka by ktos chcial zaczerpnac informacji o siemensach to tam jest tematyka tylko taka wiec polecam
a jelsi chodiz o ten kabel to nawet jest tam motyw jak przerobic wiec juz mam taki jka ma byc:)ale dzeki z awyjasnienia:)
pozdro
Awatar użytkownika
pawex70
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2005, 10:27

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]