TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ludziska pisze to bo mi sie nudzi. Chodzi mi o kompa oczywiscie. Nie mam co na nim robic. Wciagle te same opcje, wyglad mi sie juz znudzilo.System,u nie zmienie bo zanim wszyscy w rodzince skapowaliby jak sie nim poslugiwac to by z rok minął. Macie jakies pomysly na "cos" ciekawego. Od razu mówie ze gry mnie nie ciekawia(tez mi sie znudzily ). Czekam na jakies propozycje. Pozdrq for all.
pukrvn napisał(a): Nie mam co na nim robic.... Macie jakies pomysly na "cos" ciekawego.
mmhhyymm... no nie wiem co można robić na kompie ...
pomysł mam na "coś ciekawego"...rozbierz go na części pierwsze, następnie złóż na nowo...może wyjdzie "coś ciekawego"...jakiś nowy model...
manius23 napisał(a):Jak ci sie znudzil to go sprzedaj i po problemie
Lol_____
moim zdaniem jak komp Ci sie znudził to go poprostu nie uzywaj jakis czas... po kilku tygodniach (jesli wytrzymasz) właczysz go i nie bedziesz mogl sie oderwac od monitora
też miałem ten problem
więc zaczełem robić:
strony internetowe: www.rozne.xt.plwww.com.video.pl pfoto montarze : głównie polityków
kręciłem z kolegami filmiki i umieszczaliśmy w internecie: http://com.video.pl zaczełem również robić stronki na zlecenia
i jeszcze jak coś to oglądam filmy i słucham mp3