Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Nudyyyyyyyyyy

09 Gru 2005, 20:50

Ludziska pisze to bo mi sie nudzi. Chodzi mi o kompa oczywiscie. Nie mam co na nim robic. Wciagle te same opcje, wyglad mi sie juz znudzilo.System,u nie zmienie bo zanim wszyscy w rodzince skapowaliby jak sie nim poslugiwac to by z rok minął. Macie jakies pomysly na "cos" ciekawego. Od razu mówie ze gry mnie nie ciekawia(tez mi sie znudzily :( ). Czekam na jakies propozycje. Pozdrq for all.

10 Gru 2005, 09:37

rób se obrazki na Adobe photoshope

18 Gru 2005, 17:02

Podszprychuj go w sensie, dołóż neoniki i te inne pierodły :P czyli tak zwany tuning comp :D

18 Gru 2005, 17:13

Jak ci sie znudzil to go sprzedaj i po problemie

Re: Nudyyyyyyyyyy

18 Gru 2005, 21:37

pukrvn napisał(a): Nie mam co na nim robic.... Macie jakies pomysly na "cos" ciekawego.

mmhhyymm... no nie wiem co można robić na kompie ... :twisted:
pomysł mam na "coś ciekawego"...rozbierz go na części pierwsze, następnie złóż na nowo...może wyjdzie "coś ciekawego"...jakiś nowy model... :twisted: :twisted: :twisted:

19 Gru 2005, 18:41

manius23 napisał(a):Jak ci sie znudzil to go sprzedaj i po problemie

Lol_____ :grin:

moim zdaniem jak komp Ci sie znudził to go poprostu nie uzywaj jakis czas... po kilku tygodniach (jesli wytrzymasz) właczysz go i nie bedziesz mogl sie oderwac od monitora :P :mrgreen:

20 Gru 2005, 22:54

też miałem ten problem ;)
więc zaczełem robić:
strony internetowe: www.rozne.xt.pl www.com.video.pl
pfoto montarze : głównie polityków
kręciłem z kolegami filmiki i umieszczaliśmy w internecie: http://com.video.pl
zaczełem również robić stronki na zlecenia
i jeszcze jak coś to oglądam filmy i słucham mp3
Wyślij odpowiedź