TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
kupiłem sobie nową karte nvidia 7300gt palit 256mb i mam z nią problem. załorzyłem, zainstalowałem najnowsze sterowniki i praktycznie żadna gra mi nie działa. tylko heroes 5 działa poprawnie, w innych jak działa to mam dziwne kolory czerwony zamiast zielonego naprzykład. na starej karcie ATI 64mb tamte gry działały tylko je cieło. POMOCY!!!!!!!
zainstaluj najnowszą wersję sterowników ze strony nvidii bodajże wersja 16ileś nie pamiętam dokładnie. Ja tak miałem podobny problem w fx5200. W need for speed carbon wszystkie auta były czarne a powinny być kolorowe jak reszta. Wystarczyła wymiana sterownika.
Wiesz bo 7300gf to jest raczej słaba karta np radeon hd 3650 albo 3850 to już jest coś a cenowo np do radeona hd 3650 dużej różnicy cenowej nie ma między gf 7300gt a radeon hd 3650 ale różnica jakości jest duża więc moja rada sprzedaj tego geforca i kup coś z serii radeon hd