Ja też jeszcze nie wiem czy karta jest jeszcze na gwarancji, muszę tego poszukać. Pisząc "rusza się", miałem na myśli to, że wentylator działa. Zapytano mnie czy wentylator działa prawidłowo więc powiedziałem że się rusza. Co do producenta to nvidia nie wystarczy? Zwiechy występują głównie w trakcie gry w Starcrafta ale raz na jakiś czas (bardzo rzadko) komputer zawiesza w mniej obciążających momentach takich jak oglądanie czegoś na youtubie. To nie bluescreen, zwykła zwieszka. Wszystko na ekranie zamarza i albo komputer sam się zresetuje po kilkunastu sekundach (z krótkim brrrr z głośników) albo będzie zawieszony póki go nie zresetuje. Może MW2 nie jest zbyt wymagającą grą ale chodzi bez zastrzeżeń, zaraz sprawdzę czy komputer zawiesi się z odpalonym GTA IV.
PS: SC II był niedawno wydany i ludzie zarzucają mu, że fatalnie się optymalizuje na niektórych komputerach i bardzo obciążą karty graficzne.
edit: GTA też chodzi dobrze, wygląda no to, że mój komputer jest uczulony na Starcrafta. Bez tej gry wiesza się tylko raz na kilka godzin.