Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

16 Gru 2005, 14:03

Dobra przesadziłem z tym obrazkiem ale teraz skasowałem jeden
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A teraz pasi!!!!!!!!!

16 Gru 2005, 19:32

lipko
Ale Cię wzięło na te auta :D
Spoko teraz już lepiej, w następnym poście weź umieść ciągnik albo traktor na obrazku ;> heh

16 Gru 2005, 20:49

Fajny traktorek
nie!!!
[obrazek nie jest już dostępny]

16 Gru 2005, 22:46

Ciągnik kupiłem Czarny Ciągnik pojemność 2400 :D

"BLENDERS" z najlepszych lat :twisted:

16 Gru 2005, 23:47

Dziwne...

Chyba nie trudno się domyśleć, że to chodzi o różyczke, przecież opisałem historie o gościu który wstawiał te *pip statystki które wszystkich *pip .

i w tych postach chodzi o te, że wszysto jest ok dopuki robicie to z umiarem, na tym forum raczej niema osoby która by z tym przesadzała...

Przecież nikogo nie wymieniałem to, że akurat zwruciłem uwage na twój Rainman to nie znaczy że mi to przeszkadza, przeszkadzało by mi gdyby był 2-3 razy wiekszy.

Jeszcze coś ? Nadal uważacie, że wszystko dobrze zrozumieliście ?

@Lipko: i po co to robisz, chcesz komuś coś udowadniać?
@Jędrzej: Oprzyj to na konkretnych przykładach ;) Jeśli zwruce ci uwage że coś robisz źle to znaczy, że coś robisz źle jeśli ty mi zwrócisz na coś uwage też to uszaunuje tak jak teraz...
@Tlenowy: Tu się zgadzamy...

róbta co chceta ale nie zwalajcie na mnie czegoś czego nie zrobiłem nie powiedziałem

nrqa::pzdr4all
Ostatnio edytowany przez proktor 17 Gru 2005, 00:03, edytowano w sumie 2 razy

16 Gru 2005, 23:53

proktor napisał(a):@Lipko: i po co to robisz, chcesz komuś coś udowadniać?

żeby nabić posta :?: :D

A co do tych obrazków jak ktoś wrzuci w podpis całą galerie rodzinnych fotek to zanim to sie wczyta to mijają lata. Rozumiem jedną fotek rozdzielczość 300x200 czy coś podobnego ale nie 5 o rodzielczości 1024x768 lub jeszcze wiekszej. Jestem przeciw dużym fotką w podpisach :!:

17 Gru 2005, 11:43

A teraz pasi z opelkiem

17 Gru 2005, 16:18

lipko
Brak mi słow...
Traktor Ci sie udał :D
Wyślij odpowiedź