TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

...obrazki...

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

...obrazki...

Postprzez Różyczka » 15 Gru 2005, 18:52

PostUA:

nie było mnie jakiś czas na instalkach...ale to co zobaczyłam jest na max'a przegięte...z tego co wiem to jest to forum, a nie cyrk...chodzi mi dokładniej o obrazki zamieszczane w profilu pod wypowiedziami....rozumiem - coś małego, co nie "wali" po oczach, a nie pare obrazków (lub 1, ale duży),które zajmują nie wiadomo ile miejsca...może mod albo admin zrobiłby z tym porządek... :evil:
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez proktor » 15 Gru 2005, 19:16

PostUA:

Ja popieram :)

Niemam nic przeciwko temu, że ktoś chce pokazać swoje uwielbienie Interu Mediolan czy zareklamować swoją strone.

Ale rubcie to tak aby innym to nie przeszkadzało...

kiedyś na forum jednej strony o emulacji spotkałem się z gościem który bardzo musiał pokazać innym swoje statystyki z różnych gier online... wszystko było by ok gdyby nie fakt, że te statystki zajmowały ok 3 razy wiecej niż mój post(ten post :D )

Na szczęście tu jeszcze tego niema

hihihi...Rużyczka twój emblemat rozszeża mi tabele z info :)

A pozatym małe jest piękne :P
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Re: ...obrazki...

Postprzez RainMan » 15 Gru 2005, 19:19

PostUA:

Różyczka napisał(a):nie było mnie jakiś czas na instalkach...ale to co zobaczyłam jest na max'a przegięte...z tego co wiem to jest to forum, a nie cyrk...chodzi mi dokładniej o obrazki zamieszczane w profilu pod wypowiedziami....rozumiem - coś małego, co nie "wali" po oczach, a nie pare obrazków (lub 1, ale duży),które zajmują nie wiadomo ile miejsca...może mod albo admin zrobiłby z tym porządek... :evil:

Ściagnij sobie Opere i włącz opcje "Nie pokazuj obrazków" i będziesz szczęsliwa. Nie dość że trzeba się mieścić w rozmiarach emblematu 130x130 to dodatkowo nie będzie można mieć twoim zdaniem obrazków w większej rozdzielczości?? Boże kompletna NIETORELANCJA. Przeglądam dziennie wiele for internetowych i nigdzie nie ma takiego czegoś żeby komus przeszkadzało co ma w podpisie(jaki obrazek). Mnie osobiście o nieprzeszkadza. Niech nawet sobie niektórzy mają obrazki w wielkości 1024x768 ale to tylko i wyłącznie JEOG sprawa. :!!!!!!

Pozdrawiam
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Re: ...obrazki...

Postprzez Różyczka » 15 Gru 2005, 19:36

PostUA:

RainMan napisał(a):
Ściagnij sobie Opere i włącz opcje "Nie pokazuj obrazków" i będziesz szczęsliwa. Nie dość że trzeba się mieścić w rozmiarach emblematu 130x130 to dodatkowo nie będzie można mieć twoim zdaniem obrazków w większej rozdzielczości?? Boże kompletna NIETORELANCJA. Przeglądam dziennie wiele for internetowych i nigdzie nie ma takiego czegoś żeby komus przeszkadzało co ma w podpisie(jaki obrazek). Mnie osobiście o nieprzeszkadza. Niech nawet sobie niektórzy mają obrazki w wielkości 1024x768 ale to tylko i wyłącznie JEOG sprawa. :!!!!!!

Pozdrawiam

nie będę korzystała specjalnie z Opery żeby nie oglądać jakiś obrazków...chyba nie zrozumiałes mojego posta do końca...ja nie jestem przeciwniczką małych obrazków...ja jestem przeciwniczka jednego wielkiego...albo paru obrazków na raz...bo jest to jednak denerwujące, że aby zobaczyc wypowiedz nastepnego user'a muszę przewijać te obrazki, które często sa niepotrzebne... a tak na marginesie to ja również często przeglądam różnego rodzaju forum i jakoś do tej pory nie widziałam czegoś podobnego...moze zapodasz jakiś link?
a i tak w ogóle Tobie zapewne nie przeszkadzaja, bo albo masz ta Opere...a może dlatego bo to w sumie tez tyczy sie Ciebie ?

proktor napisał(a):hihihi...Rużyczka twój emblemat rozszeża mi tabele z info

tzn?
Różyczka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Paź 2005, 19:33

Postprzez RainMan » 15 Gru 2005, 20:41

PostUA:

jaki link mam Tobie zapodać ??
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Postprzez Jędrzej » 15 Gru 2005, 20:52

PostUA:

RainMan jak byś przeczytał dokładnie to co napisała Różyczka to byś wiedział o jaki link jej chodzi :P
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez proktor » 15 Gru 2005, 21:01

PostUA:

RainMan napisał(a):jaki link mam Tobie zapodać ??

Rizyczka nie widziała na zadnym forum wielkich obrazkow w podpise!!

odp. niewim jak ty przeglądasz te fora :?

Jedrzej napisał(a):RainMan jak byś przeczytał dokładnie to co napisała Różyczka to byś wiedział o jaki link jej chodzi

Mogł byś się chociaż wysilic i napisać na temat!
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez deamon » 15 Gru 2005, 21:10

PostUA:

po pierwsze RAINMAN ma racje jak ci sie niepodobają te obrazki to se w operze wyłącz tą funkcje i nie będzie problemu
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez RainMan » 15 Gru 2005, 21:11

PostUA:

KURNA LUDZIE ALE WY DZIWNI JESTESCIE. PANIE PROKTOR NIE WIDZIAŁ PAN "ŻADNYCH OBRAZKÓW W PODPISIE" NA ŻADNYM FORUM INTERNETOWYM :?????? :!!!!!!

1.
Kod: Zaznacz wszystko
http://inter-pl.e9.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1145
(BY FC.INTER.PL)

8)
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Postprzez Jędrzej » 15 Gru 2005, 21:13

PostUA:

No teraz pisze na temat :
Niemam nic przeciwko obrazkom dołączonym do podpisu ale tylko wtedy gdy są małe :D
RainMan powiem wam że ma mały obrazek w porównaniu z Lipko no ten człowiek to już przesadza na max-a (tapete na pulpit se zrobił w podpisie):P
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Postprzez deamon » 15 Gru 2005, 21:16

PostUA:

to już rzeczywiście jest mała przesada
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez kaajka19 » 15 Gru 2005, 21:38

PostUA:

Wydaje mi się , że Rózyczka ma trochę racji.
Przecież forum służy do wypowiadania się, a nie do zaśmiecania fotami.
Jak ktoś zamieści obrazek w podpisie, spoko to jestem w stanie zrozumieć. Ale takie coś.. http://www.instalki.pl/forum/viewtopic. ... d587a66710
to już chyba lekkie przegięcie.
Nie wiem czy kolega chciał pochwalić się autem jakie posiada, albo jakie chciałby mieć :) J
eżeli już tak bardzo chciał udostępnić wszystkim foty, mógł to zrobić dając link do nich, albo chociaż TROSZECZKĘ je pomniejszyć.
Zajęloby o wiele mniej miejsca i nie rzucało sie tak w oczy.
Być może wklikał te obrazki z nudów, albo chęci zwrócenia na siebie uwagi..
Nie wiem czym się kierował..
Ale wydaje mi się, że temat możemy uznać za zamknięty, każdemu czasami zdarza się coś odwalić...:D :D

P.S : I ogólnie wydaje mi się, że tego typu spostrzeżenia( w tym wypadku chodzi o te nieszczęsne obrazki) powinno sie kierować do danej osoby poprzez PW.
Klikniesz coś na forum zaraz wszyscy się wypowiadają, robi się kocioł i zamieszanie..jeden broni drugiego, następny do niego sapie, co w efekcie przeważnie prowadzi do zmiany tematu.
A na PW wszystko jest załatwiane dyskretnie, bez większego rozciągaina tematu i wciągania do niego osób postronnych..

pzdr 4 all
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez proktor » 16 Gru 2005, 10:14

PostUA:

ehh...Rainman przeczytaj jeszcze raz moje posty dokładnie opisuje chyba w pierwszym poście
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez RainMan » 16 Gru 2005, 11:01

PostUA:

proktor zawsze szukasz dziury w całym. czytam kazdy post dokładnie i napisales ze różyczka nie widziała zadnych obrazków pod podpisem na żadnym forum. a ty mi tu wyskakujesz ze po pierwsze jakos dziwnie przeglądam fora i niedokładnie czytam posty. zrozum koles co ty piszesz bo chyba sam sobie zaprzeczasz. "nie chce mi sie z wami gadać"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Postprzez Jędrzej » 16 Gru 2005, 11:38

PostUA:

proktor popieram RainMana że czepiasz sie w wypowiedziach innych tego co ci nie pasuje i co ktoś napisał nie po twojej myśli i nie tak jak ty bys to napisał (zazwyczj tak jest w twoich postach) zamiast poprzeć (lub milczeć) dobry wątek wypowiedzi (lub jej sens) :P
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]