Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Obróbka fotek

06 Maj 2005, 20:18

Pomóżcie poszukuje dobrego programu do poprawiania fotek. wiecie takiego co by z zaciemniałego i nieostrego można było doprowadzić do "czystości" z góry dzieki

06 Maj 2005, 20:26

Sprobuj photo shopa, albo paint shopa, tylko, ze paint to juz troszke inne.
Wydaje mi sie, ze tej dziedzinie oli_looz sie troszke wypowie.
pozdrawiam malutkia

06 Maj 2005, 20:28

Mam Paint Schop Pro 8 ale nei wiem gdzie mam kliknąć zeby poprawić jakość zdjęcia

06 Maj 2005, 20:31

Gdzie kliknac? Przeciez taka fote mozesz nawet caly dzien obrabiac! To nie jest tak, ze klikasz na jeden przycisk i ci sie wszystko robi tak, jak chcesz. Zreszta chyba rozumiesz. Mozesz sobie sciagnac/znalezc kursy obslugi paint shopa. Takie cos nazywa sie tutorialami.
pozdrawiam malutkia

06 Maj 2005, 20:37

to wiem ze to nie takie proste :) dzięki za pomoc
A jest polska wersja czytez spolszczenie do Paint Shop Pro 8 i 9 ??

08 Maj 2005, 23:19

dobrym programem jest też Corel

09 Maj 2005, 10:45

:P hihihi ostatnio na zajeciach wykonywalem cwiczenia w programie Picture Publisher 8 moim zdaniem jest swietny 8) tez tam za pomoca tego programu odnawialem fotkie :lol: Pozdrawiam :wink:

09 Maj 2005, 14:02

Z tym, ze corel to bardziej do grafiki wektorowej.

09 Maj 2005, 15:18

Znaczy sie ja korzystam adobe photoshop CS2 i paintshop pro 9 i te programy na moje mozliwosci i aspiracje w zupelnosci wystarcza. Wazne jest tez zeby jako poczatkujacy uzytkownik ow programow mial je po polsku
Wyślij odpowiedź