Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
20 Lip 2013, 21:53
Ja tam obstawiam na bet 365. 100% bonusu i mogę też w pokera pograć
Ostatnio edytowany przez
Wajper, 24 Wrz 2013, 23:11, edytowano w sumie 1 raz
25 Lip 2013, 16:33
Ja również na tym gram ale w pokera nie mogę grać a 2 i tak nie umiem.
Ostatnio edytowany przez
Pineza, 14 Lut 2014, 16:33, edytowano w sumie 1 raz
27 Lip 2013, 18:05
Ja z powodzeniem od lat korzystam z bwina generalnie wychodze na swoje może czasem lekko do przodu!
05 Sie 2013, 22:54
Bwin od lat, ale niestety nie ma za bardzo szczęścia - głównie tracę niż zyskuję, ale od czasu do czasu wpadnie coś, żeby mieć za co obstawić kolejne mecze.
Ostatnio edytowany przez
Kermit2607, 17 Kwi 2014, 18:02, edytowano w sumie 1 raz
05 Sie 2013, 23:11
Czyli jak większość ludzi tam grających.
10 Lis 2014, 18:29
Ciekawi mnie jedno. MF chce sie czepic zagranicznych serwisow bukmacherskich bo nie odprowadzaja w PL podatku tak jak uzytkownicy. No i co pozamykaja je czy od uzytkownikow beda sciagac podatki ?
05 Sty 2015, 13:08
Nie wiadomo czy będą ściągać te podatki czy też nie. Wszystko się to okaże i pewnie w internecie będzie o tym głośno. Ja swego czasu jak grałem w bukmacherkę to jedynie na betsafe. Szybko się tam konto zakłada i nie ma z tym żadnego problemu, kursy były bardzo dobre.
07 Sty 2015, 15:21
Też nie mam pojęcia o tych podatkach niestety. Ja to korzystałem kiedyś jak jeszcze grałem ze strony bwin. Dobre były tam kursy ale już nie gram bo tylko kasę tam mi szybko leciała bo jak to jest zazwyczaj, chce się bardzo szybko odegrać i idzie to w drugą stronę i się dużo traci.
07 Sty 2015, 22:48
Mój brat mówi, że nie lubi obstawiać przez internet, bo jakoś nie ma zaufania. Co prawda długo nie gra i raczej spontanicznie, ale mówi, że woli iść do Toto-mixa i na spokojnie sobie usiąść i przeanalizować. Może coś w tym jest. Na komputerze wystarczy jeden klik już się obstawia, czasem bezmyślnie.
15 Sty 2015, 12:08
przez internet to jest bardzo wątpliwa sprawa moim zdaniem na takie obstawienie...jeśli się zapytacie czemu to ja wam powiem do neta mamy dostęp praktycznie cały czas i wiadomo sprawa, że jeśli raz przegramy to zdecydowanie szybko będziemy się chcieli odegrać i tak szybko jak zabierzemy kolejne pieniadze z konta tak szybko je stracimy : (