TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam!Mam problem z gra NFS CARBON.Gra mi się zawiesza,zacina itd....Nie wiem w czym problem tkwi.
Komp:
K7N2 Delta 2
GeForce FX5700LE
512 DDRam
Sempron 2500+
Win Xp Pro Sp2
W czym moze tkwic probelem? Hmm? Moze poprostu... kompa masz dobrego i nie powinno nie chodzic tylko wiesz co moj kumpel ma 2 razy lepszego kompa(poteżniejszego) i nawet jak gra na detalach maX-ymalnych to mu sie lekko tnie i zaniaza to poprostu komfort gry.
Dlatego zmniejsz detale moze na średnie lub małe moze to pomoze?
W czym moze tkwic probelem? Hmm? Moze poprostu... kompa masz dobrego i nie powinno nie chodzic tylko wiesz co moj kumpel ma 2 razy lepszego kompa(poteżniejszego) i nawet jak gra na detalach maX-ymalnych to mu sie lekko tnie i zaniaza to poprostu komfort gry.
Dlatego zmniejsz detale moze na średnie lub małe moze to pomoze?