TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam i mam pytanie do 2 osób pierwsze do Niunki czemu ona nie pilnuje Molaglobal i oto dowód na to http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=12773 proszę obejrzeć + do tego dostałem warna i skasowała moją odpowiedź w 1 temacie bo powiedziałem o tym co powinienem ona to skasowała nie potrzebnie bo już była cała prawda o niej co zrobiła a dopiero teraz zamknął ktoś temat bo tam spam się już robił duży i Molaglobal prowokuje ludzi itp... już dawno ban powinien być i piłeczka do Molaglobal czemu ty tak ludzi prowokujesz? i robisz spam co już link podawałem i nic za to nie miał w innym temacie to samo pisał bez sensu powinien dostać bana niż ty wogóle siedzieć to na tyle do tych 2 osób
Poco chcesz załatwić sprawe publicznie?nie lepiej to załatwić na pw bądz na gg? faktycznie tak się zachowujesz jak ktoś by ci zrobił nieziemską krzywde.
Jak masz problemy na forum to najlepiej napisz do administratora.