umieściłem na stronie obraz z kamery w postaci obrazka jpg który mi sie odświeża co 20 sekund ale w przeglądarce nawet jak jest włączona to nic sie nie dzieje nawet to 15 minut i tu pytanie, czy da sie w jakiś sposub zrobić zeby mi sie ten obrazek sam odświeżał ?? np co 20 sekund albo co 21 dla pewności zniamy obrazka ?? nie chodzi mi o odświeżanie całej strony tylko samego obrazka. lub moze jeset jakiś skrypcik gdzie obraz na bierzaco jest wyświetlany z kamerki na stronie live albo chociaż w miare na bierzaco ?? freeware oczywiście aha i przy okazji np podczas danej imprezy chciałbym żeby na stronie na żywo można była na bierząco oglądac daną impreze z dźwiękiem, obraz jakościowo 320x240 dźwięk średni chociaż bo to było by z kamerki internetowej w małym okienku i tu też pytanie co jak w jaki sposób ??? freeware programikiem moze jakimś który by na bierzaco wysyłałobraz lub żeby dźwięk był na bierząco a obraz wedle internetu spowolniony
czy jest możliwośc wstawienia strony w stronie ?? bo mógłbym wstawić strone z samym obrazem kamerki i dał bym na odświerzanie co 5 sek albo 3 .... i by mi sie wtedy odświerzał tylko ten obrazek w sokienku z tą stroną a nie cała strona