TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Odtwarzacz tv

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Odtwarzacz tv

Postprzez lili Qlimax » 13 Mar 2008, 17:15

PostUA:

zalezy mi na odtwrzaczu Tv ale dla visty! nie chodzi mi tez eMule dla visty :smile: prosze o poratowanie:)
zgory dziekuje!
pozdrawiam :grin:
Najciekawsze pytania wciąż pozostają pytaniami. Kryją w sobie tajemnicę. Do każdej odpowiedzi trzeba dodać ?być może?. Tylko na nieciekawe pytania można udzielić ostatecznych odpowiedzi.
lili Qlimax
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Mar 2008, 16:04

Postprzez kamuflasz » 13 Mar 2008, 18:09

PostUA:

znalazłem coś takiego w opisie ma zaznaczone, że działa na Viscie ale nie sprawdzałem go ;)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez Maciak » 13 Mar 2008, 22:55

PostUA:

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... /WUUP!.php
Testowałem na XP, da sie przeżyć :)
Maciak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Mar 2008, 13:55

Postprzez murarz777 » 14 Mar 2008, 01:01

PostUA:

ten program co polecił kamuflasz to bardzo dobry program sam z niego na viscie korzystam pozdro :P :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

dzieki:D

Postprzez lili Qlimax » 14 Mar 2008, 23:52

PostUA:

slonca dzieki sliczne zaczynam testowac:D buziaki dla was!!!!!

Edit1: za szybko dziekowalam sciagnelam i swietnie ale co z ta saltelita jak ich jest jak grochu...nie wiem ktora musze je wszystie znalesc
??

Edit2: wiecie co jestem juz zrezzygnowana nic nie mooge ustawic;/ ok satelita astra chyba.. sciagnelam wszystko a ciagle pokauje mi blad z ddreg.bat :? zaraz sobie kulke strzele
pozdrawiam!

Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim
Edit by Bozz
Najciekawsze pytania wciąż pozostają pytaniami. Kryją w sobie tajemnicę. Do każdej odpowiedzi trzeba dodać ?być może?. Tylko na nieciekawe pytania można udzielić ostatecznych odpowiedzi.
lili Qlimax
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Mar 2008, 16:04

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]