hehe
chyba najlepiej sie sam ustosunkuje:
planowalem kupic sobie odtwarzacz mp3 poniewaz moj stary walkman juz sie rozlatuje, a w pociagu, czy w autobusie fajnie sobie posluchac muzyki. Poniewaz zupelnie nie interesuje sie rzeczymi typu odtwarzacze mp3, czy telefony komurkowe, nic nie wiedzialem o istnieniu telefonow z mp3. Widzialem w sklepie odtwarzacze mp3 za 30-40 euro, ale znajomi powiedzieli mi, ze to straszny syf i jak juz mam wydwawc kase t lepiej cos porzadnego za tak ok 100 euro. spox. zrucilem temat na forum i okazuje sie ze 100 euro moge miec telefon z odtwarzaczem, co mnie troche zastanawia, jak to jest z jakosca tych telefonow?
Tak, ze telefon wydaje sie byc dobra opcja, z tym, ze sa dwa problemy:
1. jakosc dzwieku
2. mam pewnien uraz do drogich telefonow, od kiedy mi kolesie w pociagu do radomia nowiutkiego ericssona skroili, dlatego wole miec jakis tani telefon, ktorego nie oplaca sie krasc i miec spokoj, teraz mam sagema myX-1 i zupelnie mi wystarcza, gdyby nie to, ze gubi strasznie zasieg, prawie nigdzie nie dziala, wiec tak czy siak bede go musial jakos niedlugo zmienic
Czy posadacze tel z mp3, moga sie wypowiedziec nt. jakosci muzyki z tych tel? i jak dlugo trzymaja baterie (ile kosztuje zapasowa)?
dzieki za info
pozdr.
PS. tlefon mi jest potrzebny jedynie do rozmawiania, smsowania i ew. sluchania muzyki, kompletnie gdzies mam wszelkie bajery, wiec telefon, ktory na podstawie moich smsow polaczy sie z internetem, zamowi brakujace rzeczy w lodowce albo ulozy mi liste interesujacych dla mnie programow telewizyjnych i bedzie mi je wyswietlal kiedy siedze na kiblu zupelnie nie wchodza w gre.