TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Odzyskanie partycji systemowej

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Odzyskanie partycji systemowej

Postprzez jogipl » 02 Lis 2011, 00:43

PostUA: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1

Witam. Otóż chciałem pobawić się dystrybucjami Linux i w ten sposób zainstalowałem Fedore. Wiele razy instalowałem systemy Linux i nie miałem najmniejszego problemu z podziałem partycji. Podczas instalacji Fedory zaznaczylem aby sama odcieła 30 gb wolnego miejsca z C i na tej odcietej czesci zainstalowala dystrybucje. Robiłem juz tak na ubuntu i innch linuxach, wszystko było OK, lecz tym razem pojawił sie problem. Podczas bootowania systemu windows wyskakuje mi blue screen. Tryb awaryjny nie dziala, ostatnia dobra konfiguracja tez, próbowałem naprawic system z płytki Windows, lecz wyskakuje komunikat ze nie można naprawic. W Parted Magic partycja C istnieje, lecz obok jest wykrzyknik i pisze mi takie cos -> http://img836.imageshack.us/img836/1170 ... hotedc.png. Czy da sie jakos ożywic partycje czy jedynym wyjsciem jest jej format? Jeśli w złym dziale prosze o przeniesienie. Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
jogipl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Kwi 2011, 14:20

Re: Odzyskanie partycji systemowej

Postprzez jogipl » 03 Lis 2011, 22:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.106 Safari/535.2

Temat do zamkniecia. Odzyskałem najpotrzebniejsze pliki programem GetData Recover My Files. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jogipl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Kwi 2011, 14:20

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]