Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Odzyskanie partycji systemowej

02 Lis 2011, 00:43

Witam. Otóż chciałem pobawić się dystrybucjami Linux i w ten sposób zainstalowałem Fedore. Wiele razy instalowałem systemy Linux i nie miałem najmniejszego problemu z podziałem partycji. Podczas instalacji Fedory zaznaczylem aby sama odcieła 30 gb wolnego miejsca z C i na tej odcietej czesci zainstalowala dystrybucje. Robiłem juz tak na ubuntu i innch linuxach, wszystko było OK, lecz tym razem pojawił sie problem. Podczas bootowania systemu windows wyskakuje mi blue screen. Tryb awaryjny nie dziala, ostatnia dobra konfiguracja tez, próbowałem naprawic system z płytki Windows, lecz wyskakuje komunikat ze nie można naprawic. W Parted Magic partycja C istnieje, lecz obok jest wykrzyknik i pisze mi takie cos -> http://img836.imageshack.us/img836/1170 ... hotedc.png. Czy da sie jakos ożywic partycje czy jedynym wyjsciem jest jej format? Jeśli w złym dziale prosze o przeniesienie. Z góry dzięki.

Re: Odzyskanie partycji systemowej

03 Lis 2011, 22:33

Temat do zamkniecia. Odzyskałem najpotrzebniejsze pliki programem GetData Recover My Files. Pozdrawiam
Wyślij odpowiedź