TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

odzyskiwanie archiwum GG

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

odzyskiwanie archiwum GG

Postprzez adasmiecz671 » 30 Maj 2008, 00:00

PostUA:

MAM wielką prośbę uratujcie mnie moja żona chce zobaczyć moje arciwum GG a ja tam nie mam nic.Ona myśli że ja umawiam śię z kobietami i chcę jej udowodnić że niema racji,ale nie wiem jak odzyskac archiwum GG abym mógł jej pokazać.
adasmiecz671
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Maj 2008, 20:40

Postprzez mateusz x man » 30 Maj 2008, 00:10

PostUA:

Jeżeli usunąłeś je ręcznie z dysku to powinno się je łatwo odzyskać jakimś programem do odzyskiwania plików. Niestety nie wiem jak wygląda sprawa usuwania archiwum przez GG.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez Bozz » 30 Maj 2008, 11:29

PostUA:

Użyj jakiegoś programu do odzyskiwania danych.
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... ie_danych/
Np. darmowy Drive Rescue

Wyszukaj w nim plik o nazwie "archives", choć jeżeli był nadpisany to nic nie da... Ale spróbować możesz. Jak znajdziesz to wklej go do folderu C:/Documents and Settings/Nazwa Użytkownika/Gadu-Gadu/Folder z Twoim Imieniem/Nick'iem
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników