TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Oglądanie teledysków w Mozilla Firefox

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

Oglądanie teledysków w Mozilla Firefox

Postprzez Tadzos » 12 Lip 2008, 23:09

PostUA:

Witam.Używam prrzeglądarkę Mozilla Firefox 3.0 i nie mogę oglądać wideostacji pisze(Aby poprawnie wyświetlić obraz pod przeglądarką FIREFOX, wymagana jest wtyczka "Mozilla ActiveX". Zainstaluj »
Uruchom ponownie komputer po przeprowadzeniu instalacji),ale do 3.0 nie ma tej wtyczki.Co trzeba zainstalować,aby można było oglądać Wideostację?
Pozdrawiam.
Tadzos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Sty 2006, 16:32
Miejscowość: Konin

Postprzez 1jaa » 13 Lip 2008, 11:23

PostUA:

Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Tadzos » 13 Lip 2008, 12:38

PostUA:

Witam.Ten program miałem zainstalowany,ale odinstalowałem,pobrałem i zainstalowałem od nowa,ale nadal nic"Wideostacja-zobacz co jest grane".To jest wszystko co można zobaczyć.Gdy włącze jakiś teledysk to wyskakuje cały czas ten napis.
Pozdrawiam.
Tadzos
Postujący
Postujący

Postprzez darek1991 » 13 Lip 2008, 18:27

PostUA:

ja radze dodatek zostawic taki jaki jest a gdy pojawi się nowa wersja to FX poinformuję cie o aktualizacji i jeśli wyrazisz zgodę to ją automatycznie zaktualizuję (o ile dobrze pamietam) ja mam 3 dodatki i narazie mam tylko 2 zaktualizowane pod fx3 chyba że chcesz na siłę teraz oglądać to przejdź do fx 2.0.14 bo innego wyjścia nie widzę
darek1991
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lip 2008, 00:01
Miejscowość: wielkopolska

Postprzez Tadzos » 13 Lip 2008, 19:01

PostUA:

Witam.Tak też musze z robić i czekac cierpliwie.
Pozdrawiam.
Tadzos
Postujący
Postujący

Postprzez darek1991 » 14 Lip 2008, 23:30

PostUA:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/
no tu może być trochę szukania a efektu nie gwarantuje a jak wymaga danej wtyczki to może być lipa z innymi jak możesz podaj adres www tej wideo stacji może na coś wpadnę
a jeśli chodzi o przeglądarkę to co wybrałeś fx2 czy nadal fx3 no można spróbować opere ale ja mam za słabego i za mało pojemnego kompa żeby miec kilka programów o tej samej funkcji ale moze odpali ewentualnie ie ale od tego to ja jestem z daleka.
darek1991
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Tadzos » 14 Lip 2008, 23:50

PostUA:

Witam.Podaje stronę http://muzyka.onet.pl/wideostacja/ Ta przeglądarka mi odpowiada i chociaż mam IE 7 to Mozilla Firefox szybciej otwiera mi strony i dlatego z niej korzystam.Na IE7 wideostacja działa bez żadnych dodatkowych wtyczek.
Pozdrawiam.
Tadzos
Postujący
Postujący

Postprzez darek1991 » 15 Lip 2008, 22:15

PostUA:

no trudno teraz na stronkę będziesz wchodzić przez IE bo faktycznie trzeba przyznać tej przeglądarce jedna jedyna zalete że otwiera wszystko a jeśli chodzi o dodatki to na razie pojawiły się takie co były kilkaset tysięcy razy ściągane dla fx2 tym bardziej że dużo wiary ma jeszcze ta wersje
darek1991
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]