TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Dejwid że tak sie wyraże sprubój tak (zakładam ze masz mozille) i nie jestem pewien czy to cos pomorze
1.Narzędzia
2.Wyczyść prywatne dane/ i zaznacz wszystko albo to co potrzebujesz może coś da powodzenia
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
ja mam IE 7 i znalazłem w narzędziach opcje
Usuwanie histori przegladania podobnie jak w mozili możesz wyczyścić pliki cookie itp sprubój EDIT
http://www.google.pl/support/bin/answer.py?answer=465 obczaj to może sie przyda
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Dawid255151 napisał(a):Próbowałem tak jak pisałeś i tak jak tam pisze w tym linku i dalej nic
P.S Posiadam IE wersje 6.0
Opcje internetowe w IE Zawartość autouzupełnianie wyczyść hasła, wyczyść formularze kliknij OK Wyczyść też Certyfikaty (Wyczyść stan SSL), potem historie przeglądanych stron i powinno być wszystko ok.
Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."