25 Mar 2008, 22:47
25 Mar 2008, 23:12
25 Mar 2008, 23:50
Czy ty w ogóle masz viste na komputerze masz te 512 ramu czy ile i cierpisz
początki bywają trudne
zeby umiejetnie korzystać ze systemu i w 90% wykorzystać to co ma nam do zaoferowania trzeba sie znać na rzeczy a widze że ty nie masz o tym pojecia
26 Mar 2008, 00:08
a.)bezsensowne klikanie przy uruchamianiu nowych programów na to "odblokuj"(szczególnie irytujące, gdy włączy się długoładującą grę i dopiero wtedy ten komunikacik się pokazuje. Trzeba czekać wieki, żeby toto się załadowało)
26 Mar 2008, 16:53
Jeśli masz jakieś aluzje do tego windowsa to napisz do producenta tego win albo zachowaj to dla siebie
Wiadomo, najlepszym rozwiązaniem jest wyłączenie tej całej zapory. I nie warto się na Viście z tym męczyć, a tym bardziej za takie bajery do wyłączenia płacić.Te klikanie możesz zlikwidować, zarządzając kontem użytkownika czy coś takiego
plusem jest to że vista od razu posiada DirectX 10 gdzie xp tego nie posiada są gdzie nie gdzie DirectX 10 na xp ale podobno te DirectX nie działają.
Ooj, wierz mi, że nie. Coraz więcej osób nie daje sie nabierać na ten monopol.Moje zdanie jest takie że temat jest beznadziejny bo każdy ma inne zdanie niż ty.
najlepiej nie pisać o tym na forum bo rozpocznie się wojna dla mnie temat bez sensu
26 Mar 2008, 17:15
26 Mar 2008, 17:55
I chodzi mi o to, żebyście nie dali się w to wrobić. Jeśli nie będziemy kupowali tej Visty
26 Mar 2008, 18:35
Ja pamiętam jak gdzieś w 2002/2003 ludzie nie chcieli na początku przyjąć XP bo wszyscy mówili ze xp ma błędy i jest nie stabilny i ma duże wymagania.
Zauważ jedno że praktycznie mało kto ma Viste oryginalną przeważnie dużo osób posiada pirata, ludzie nawet wymyślili jak ominąć zabezpieczenie systemu tzn chodzi oto że do "30dni trzeba zarejestrować system" to ludzie obmyślili jak to ominąć i pewnie wiele osób z nas zna te sposoby.
26 Mar 2008, 18:43
Teraz sami tak mówicie ; P (może oprócz tych wymagań)
Czyżby skumali się, że max 1% ludzkości ma oryginalnego Windowsa? ; P
26 Mar 2008, 21:22
Wiesz ludzie tak mówią i dla niektórzy postanowili zrobić nowe systemy nie zbyt o publikowane np MalcolmX jest to system na bazie xp tylko inny z wyglądu, i ma inne programy wgrane itp.
Więc sam widzisz ludziom się nie zbyt spieszy aby nie było piratów czy innych rzeczy.
26 Mar 2008, 21:37
Racja. Prawdziwa racja. Dlatego trzeba promować to co jest darmowe i legalne (linux). Bo skoro windows tyle kosztuje to co tu się dziwić...
26 Mar 2008, 21:46
26 Mar 2008, 23:13
dużo programów ani gier nie działa
dla tego ludzie wybierają windowsy płatne ponieważ jest łatwiej z instalacją gier czy sterowników i programów.
26 Mar 2008, 23:43