TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Opera i strona startowa.....

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Opera i strona startowa.....

Postprzez rafusek » 29 Kwi 2005, 14:33

PostUA:

:? Hmm ja używam przegladarki Opera bardzo mi się ona podoba tylko mie wiem jak mam ustawić inna strone startową wchdząc do neta , czy wogóle jest to możliwe ???? :roll: POZDRAWIAM :lol:
Pozdrawiam miło Rafał
Awatar użytkownika
rafusek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 11:41
Miejscowość: Toruń

Postprzez malutkia » 29 Kwi 2005, 17:52

PostUA:

Jest taka mozliwosc, a zmienia sie to bardzo prosto. narzedzia/prefernecje/ start i zamykanie i tam bodajrze 4 linijka od gory to wlasnie strona startowa.
A nie wnerwai cie ten program do poczty z opery? Szkoda tylko, ze tak malo grafiki obsluguje.. ale to da sie przezyc.
pozdrawiam malutkia ;)
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez zimbardo » 29 Kwi 2005, 23:27

PostUA:

Program pocztowy Opery jest faktycznie irytujacy, ale poza ym przegladarka jest swietna, zwlaszcza 'gesty myszy' juz tak sie do tego przyzwyczailem, ze teraz probuje zamykac wszystkie okna ruchem w dol i w lewo :) A tak nawiasem mowiac, zna ktos dobry program pocztowy? Bo mi sie jakos do tej pory nie udalo zadnego wygodnego znalesc. Najblizej idealu dla mnie sa stary outlook i thunderbird, ale kazdy ma tez swoje wady :( proponuje odpowiedz na nowym watku.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez malutkia » 30 Kwi 2005, 11:02

PostUA:

Hmm, ja juz nie szukam dobrego programu do poczty. Teraz sprawdzam poczte online. Tak mi wygodniej. A jak chce sprawdzic droge maila to uzywam outlooka. Probowales incredimaila? Tez fajny programek...
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]