TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

opera

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

opera

Postprzez lukaszporaj » 10 Lut 2006, 11:34

PostUA:

jak dodać do opery wszystkie ulubione z IE 6 ? trzeba wybrać jakis plik ale który?!
lukaszporaj
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sty 2006, 16:33

Postprzez daxrider » 10 Lut 2006, 14:56

PostUA:

Plik - Import i Export - Importuj ulubione Internet Explorera
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez lukaszporaj » 10 Lut 2006, 15:21

PostUA:

daxrider napisał(a):Plik - Import i Export - Importuj ulubione Internet Explorera

no i trzeba później wybrać jakiś forder ale jaki?!

a drugie pytanie to jak ustawic funkcje glosowe w operze ja niemam w narzędzia-preferencje-zawansowane punktu mowa ?! dlaczego tak jest i jak to przestawić?!
lukaszporaj
Postujący
Postujący

Postprzez daxrider » 10 Lut 2006, 15:48

PostUA:

Ad. 1 Opera automatycznie znajdzie folder z ulubionymi (X:\documents and settings\jakis_user\ulubione
Ad. 2 Niemożliwe, funkcja jest dostępna w opcjach, nawet gdy nie ma ściągnietych odpowiednich bibliotek.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez lukaszporaj » 10 Lut 2006, 17:07

PostUA:

daxrider napisał(a):Ad. 1 Opera automatycznie znajdzie folder z ulubionymi (X:\documents and settings\jakis_user\ulubione
Ad. 2 Niemożliwe, funkcja jest dostępna w opcjach, nawet gdy nie ma ściągnietych odpowiednich bibliotek.

1. pisze przegladaj w poszukiwaniu forderu- i niechcą sie zaladować zakladki.
2. u mnie nie jest dostępna! mam windowsa98 i ostatnia opcja to myszi klawiatóra
lukaszporaj
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 10 Lut 2006, 17:36

PostUA:

a drugie pytanie to jak ustawic funkcje glosowe w operze ja niemam w narzędzia-preferencje-zawansowane punktu mowa ?! dlaczego tak jest i jak to przestawić?!
Musisz pobrać z sieci taką Wtyczkę do opery, zainstalować i dopiero później ona się pokaże.

P.S zaznacz jakiś tekst i wybież ( W operze) prawym przyciskiem myszki zakładkę " Czytaj " Czy coś takiego, wtedy oper'a poprosi o zainstalowanie Wtyczki Klikniesz na OK i pobieżesz. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników