TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

OPTi Audio 16 prosze pomuzcie mi

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

OPTi Audio 16 prosze pomuzcie mi

Postprzez pablofigo » 31 Mar 2006, 10:55

PostUA:

hej mam karte ale sterownika nie mam o nazwie OPTi Audio 16 prosze was o pomoc jako najlepszych specjalistów portal instalki.pl jet najlepszy i myśle ze mi pomozecie prosze :wink:
pablofigo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 10:53

Re: OPTi Audio 16 prosze pomuzcie mi

Postprzez Mirahz » 31 Mar 2006, 13:35

PostUA:

pablofigo napisał(a):hej mam karte ale sterownika nie mam o nazwie OPTi Audio 16 prosze was o pomoc jako najlepszych specjalistów portal instalki.pl jet najlepszy i myśle ze mi pomozecie prosze :wink:

Problem w tym, ze OPTi Technologies nigdy nie produkowal kart dzwiekowych. Zajmowal sie tylko "chpset'ami". Sprawdz ponownie nazwe karty.

Zainstaluj Everest HE lub UE.

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... agnostyka/
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

sterownik OPTi Audio 16

Postprzez pablofigo » 31 Mar 2006, 13:50

PostUA:

nio moze ale ja potrzebuje sterownik chyba to jest sterownik OPTi Audio 16 pomuz m,i prose

nio i ja ten program mam ale home edition
pablofigo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 10:53

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]