TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ORANGE BUSINESS EVERYWHERE [Problem]

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

ORANGE BUSINESS EVERYWHERE [Problem]

Postprzez Danio17 » 05 Sty 2010, 19:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.6) Gecko/20091201 Firefox/3.5.6

Witam :)
Otóż Mam Problem . Ponieważ Kupiłem Sobie Nowy Komputer (Piszę z mojego drugiego) I Na Nieszczęście Ma :( Win Vista 64 bity .
Mój Problem Polega Na Tym Że Zakupiłem Modem Od ORANGE za cenę 399 zł ;/ Wraz Z Programem I Kartą ... Po Upływie 2 Lat Umowę Się
Skończyła A Ja Nie Byłem Zadowolony . I Podpisałem W Listopadzie Umowę W PLAY , zdjąłem SIM-LOCK z mojego modemu i wszystko śmiga
pięknie na Win XP . Lecz Na Win Vista Tak Pięknie Już Nie Jest . Moje Oprogramowanie Które Mam Pod Ten Modem , Nie Obejmuje Systemu
Windows Vista 64 bity .

Miałbym Taką Prośbę Czy Ktoś Nie Miałby Aplikacji Orange Business Everywhere Pod Vistę 64 bity.??
Z góry dziękuję :)
`Umiesz Liczyć .? Nie Licz Na LINUXA to kicz :) WINDOWS VISTA także , więc jaki system.? :D:D Sraki Chłopie Sraki :)
Danio17
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Gru 2009, 15:47
Miejscowość: Kraków

Re: ORANGE BUSINESS EVERYWHERE [Problem]

Postprzez mateo8898 » 05 Sty 2010, 19:19

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.6) Gecko/20091201 Firefox/3.5.6

Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Re: ORANGE BUSINESS EVERYWHERE [Problem]

Postprzez Danio17 » 05 Sty 2010, 20:39

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.38 Safari/532.0

Ojj :( Niestety Podczas Instalacji Podczas Dokładnie 4 Etapu Finalizacji Wyskakuję Błąd ... ;/;/ Chyba jednak przeinstaluje system z Visty Na XP ...
`Umiesz Liczyć .? Nie Licz Na LINUXA to kicz :) WINDOWS VISTA także , więc jaki system.? :D:D Sraki Chłopie Sraki :)
Danio17
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Gru 2009, 15:47
Miejscowość: Kraków

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników