TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Oryginalne gry

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Oryginalne gry

Postprzez Snoopy1 » 19 Gru 2006, 20:21

PostUA:

Czy oryginalne gry po bardzo dużej ilości zainstalowań mogą się zepsuć?Chodzi mi oto że podczas instalacji pirackich płyt wyskakuje jakiś błąd choć wcześniej instalacja była poprawna, ale teraz chodzi mi o oryginał.Nurtuje mnie to pytanie, bo nie wiem czy psuje się na płycie jakiś plik i czy pożyczać kumplom oryginalne gry... :wink: .
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez Bozz » 19 Gru 2006, 20:45

PostUA:

Wydaje mi sie ze sie nic nie psuje ale orginałów nigdy Qmplom nie pozyczam :lol:
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez dean99 » 22 Gru 2006, 17:54

PostUA:

Nie zapewniam cie że nic sie niepsuje no chyba że jakiś kolega ci ją porysuje no to wtedy może sie uszkodzić jakiś plik
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez Snoopy1 » 24 Gru 2006, 20:34

PostUA:

Dzięki, już sie nie będę martwił.
Awatar użytkownika
Snoopy1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 19 Lis 2006, 20:15
Miejscowość: Świdnik

Postprzez pinio150 » 19 Sty 2007, 22:45

PostUA:

Nie nie powinno sie nic z gra stac ale według mnie jak masz oryginalna gre i duzo razy ja nstalujesz albo porostu instalujesz i płyta jest potrzebna do gry to poprostu płyta sie porusuje i az do pewnego mometu bedzie działac az wkocu nie bedzie dzialac.
Dlatego mówie ci, jezeli masz oryginalna plytke to zrób sobie kopie bezpieczenstwa(i to wtedy ta płytka bedzie sie rysowac a nie oryginalna i masz kłopot z głowy a oryginalna plytka lezy sobie w pudelku i ozdabia twoja szafe) i nie łamiesz tym praw autorskich.
Verbatim The Best jest.
GodSmack
Black Eyed Pead
pinio150
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2007, 23:44
Miejscowość: Toruń

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników