TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

P900 Sony Ericsson, nie czyta stacji dokującej

Tematy związane z telefonią komórkową.

P900 Sony Ericsson, nie czyta stacji dokującej

Postprzez kokaz » 02 Kwi 2007, 17:42

PostUA:

Zainstalowałem wszystko z płytki, pojawiły sie ikonki odpowiednie, a jak połaczę przez usb stację dokującą i włożę do niej telefon to tak jak bym nie włozył, bo jest info "not connected". Jaka jest tego przyczyna? Korzystałem z innego kompa i wszystko było ok, ale to był służbowy i musiałem go oddać a teraz w moim domowym nie działa. Jak ktoś wie dlaczego to proszę o podpowiedz. dzięki.
kokaz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 23:32

Postprzez judasz » 04 Kwi 2007, 00:09

PostUA:

Odinstaluj sterowniki i zainstaluj ponownie, , zresetuj telefon no i jak masz wyłącz firewalla powinno pomóc .
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

tu nie chodzi o telefon....

Postprzez kokaz » 04 Kwi 2007, 00:13

PostUA:

judasz napisał(a):Odinstaluj sterowniki i zainstaluj ponownie, , zresetuj telefon no i jak masz wyłącz firewalla powinno pomóc .

Komp. wogóle nie widzi stacji dokującej, bo jak włączam przez usb to tak jakby nie byłowogóle kabla, jak bym nic nie włączył. To tak jak bym chciał zapalić lampkę nie włączając kabla do kontaktu.
kokaz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 23:32

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników