TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Painkiller Overdose - najnowsza część

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Painkiller Overdose - najnowsza część

Postprzez JerryL » 24 Lut 2008, 01:59

PostUA:

Kupiłem sobie premierowego Overdose, nie wiem czy jest tu ktoś kto grał w poprzednie części, ale ogólnie chyba wszyscy którzy lubią chociaż trochę FPSy powinni spróbować swoich sił. Może to żadna rewelacja, ale tak grywalnej strzelanki dawno nie miałem na dysku :P Oczywiście to nie jest gra pokroju Call of Duty tylko gra która ma rozładować po ciężkim dniu pracy, bez nerów i stresu i kolejnego 40 z rzęu ressa po sobie w multiplayer jakiejś gry :P No i jest tutaj ciekawa dawka humoru, sprawdźcie sami :D

http://pl.youtube.com/watch?v=3PuKSfmhRqM
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez Dawid255151 » 24 Lut 2008, 10:38

PostUA:

oglądnąłem właśnie ten filmik :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=DoPV99N8l ... re=related i muszę powiedzieć że ta gra przypomina mi QUAKE 3-4 tylko że w quake walczyło się z stworami które chodzą po ziemi :D a w Painkiller Overdose walczy się z jakimiś demonami co latają w powietrzu i jak widać dużo magi jest w grze.no ale też z stworami się walczy co chodzą po lądzie, ale co do gry to jak dla mnie gra jest odkgapiona od quake.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez JerryL » 28 Lut 2008, 01:42

PostUA:

Trochę bardziej od polskiego Painkillera, ale cóż :P
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez Buck » 10 Mar 2008, 00:03

PostUA:

Ja tam nie narzekam, zbieramy sie z kumplami do kafejki i siekamy w parenascie osob jest przednia zabawa polecam !
Buck
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Lut 2008, 23:20

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników