TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Chciałem do kupić pamięć Ram do mojego kompa i chciałem się upewnić czy jeśli kupię taka jak mam teraz(widać na zdjęciu) to czy będzie wszystko działać.
Już wszystko gra.
Dodam jeszcze że screen zrobiony w EVERES'cie.
Ostatnio edytowany przez mateusz x man 08 Paź 2007, 19:24, edytowano w sumie 4 razy
Najlepiej żebyś poszedł do sklepu komputerowego z tą kością niech Ci dobiorą dobrze 2 kość którą chcesz dokupić i jak twoja płyta obsługuje dual chanel to sobie postawisz.
A jeśli chcesz zamówić ze sklepu internetowego kup DDR2 533MHz Kingstona i będzie działało .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Byłem w znanym sklepie M.... M.... i kupiłem taką samą pamięć jak mam. Włożyłem do slotu i włączyłem kompa. W Everescie mi wykryło ale takie pytanie czy mam coś ustawiać?Jak tak to gdzie?
Dorzucam screena
Zobacz czy w biosie pokazuje Ci ładnie 1024mg ram jak tak to jest dobrze , u mnie w ewerescie pokazuje 1023(czli tak jak u Ciebie) a w biosie 1024 wiec to po prostu jest błąd w programie .
Nic nie musisz ustawić wszystko jest ładnie .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
To dobrze że nie muszę nic ustawiać bo nie jestem informatykiem i pewnie bym nie ustawił. Skoro u Ciebie tez tak pokazuje to pewnie wszystko działa poprawnie. Dzięki destyny za pomoc. Masz plusika.
Masz rację. Szukałem w google i ten pierwszy proces odpowiedzialny jest za indeksowanie czy coś podobnego. A które z procesów mogę jeszcze bez obaw wyłączać?
Dopiero po 30 minutach pracy w Everescie pojawiło się to:
Ale co masz na myśli? Jeśli RAM to nie mam zamiaru nic ruszać a co do procesów to jeśli nie polecasz wyłączania to nie będę tego robił.
Dzięki wszystkim za pomoc.