Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
28 Lip 2005, 12:21
tak to prawda w opcjach mzna dokładnie wszystko ustawic w zakładce SMPT w opcjach i w ogole... albo po prostu korzystać z outlooka
28 Lip 2005, 13:09
to odinstaluj całkowicie Avasta i spróbuj zainstalować do ponownie. Być może problem zniknie
Nie pomogło
NASTĘpny
pozdro
28 Lip 2005, 21:10
Mac napisał(a):tak to prawda w opcjach mzna dokładnie wszystko ustawić w zakładce SMPT w opcjach i w ogole... albo po prostu korzystać z outlooka
no to czym prędzej ściągam i instaluje
Ostatnio edytowany przez
g_r_a_d, 19 Sie 2012, 20:06, edytowano w sumie 1 raz
29 Lip 2005, 01:00
Picasso napisał(a):to odinstaluj całkowicie Avasta i spróbuj zainstalować do ponownie. Być może problem zniknie
Nie pomogło
NASTĘpny
pozdro
Hmmm. Znowu twój przeklęty komputer... Spróbuj w opcjach Avasta: Menu-->Ustawienia...-->Aktuatlizacja (połączenia). Zaznaczyć odpowiednią opcję: Łączę się z Internetem tylko przez modem, lub Mój komputer ma stałe połaczenie z Internetem. Klikasz na Zastosuj, OK. I sprawdź, czy komunikat o nawiązywanym połączeniu nadal będzie się pojawiał. Pozdrawiam! Twój przeklęty komputer też

.
30 Lip 2005, 16:15
Spróbuj w opcjach Avasta: Menu-->Ustawienia...-->Aktuatlizacja (połączenia). Zaznaczyć odpowiednią opcję: Łączę się z Internetem tylko przez modem, lub Mój komputer ma stałe połaczenie z Internetem. Klikasz na Zastosuj, OK. I sprawdź, czy komunikat o nawiązywanym połączeniu nadal będzie się pojawiał.
ZONK
W sumie mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale jak gram i mi się wyświetli ten komunikat to mi się gra minimalizuje.
Pozdro dla Zebry
08 Sie 2005, 08:39
Według mnie Avast jest jednym z najlepszych! Prawie wszyscy których znam używają Avesta.
08 Sie 2005, 09:35
Avast nie jest zły tylko dużo wirusów do kompa przepuszcza
08 Sie 2005, 14:10
Picasso napisał(a):Avast nie jest zły tylko dużo wirusów do kompa przepuszcza

Dostaniesz pewnie baty za to zdanie

od innych użytkowników. Avast przepuszcza za dużo wirusów? To chyba nie o tym samym antywirusie mówimy...
08 Sie 2005, 15:16
zebra napisał(a):Picasso napisał(a):Avast nie jest zły tylko dużo wirusów do kompa przepuszcza

Dostaniesz pewnie baty za to zdanie

od innych użytkowników. Avast przepuszcza za dużo wirusów? To chyba nie o tym samym antywirusie mówimy...
Popieram że chyba nie o tym programie mówimy. Ten antyvirus chroni mojego kompa od 3 lat i od tamtego czasu nie miałem żadnego wirusa
08 Sie 2005, 15:22
jaaaaasne.....
08 Sie 2005, 18:09
hehehehe eeeee
08 Sie 2005, 18:23
Seriale mozecie znalesc tutaj:
- Kod:
http://tomex.kom.pl/index.php?page=serials
09 Sie 2005, 19:07
Ja chyba zainstaluje ponownie Pande a nie Avasta
Pozdro
09 Sie 2005, 19:09
Panda zmula kompa i nie jest zbytnio dobra. Bynajmniej jest takie moje zdanie. Ale co zrobisz to twoja decyzja
09 Sie 2005, 20:06
Witam.
Czy ta Panda aż tak musi mulić kompa????
Moim zdaniem Panda jest lepsza od Avasta, ponieważ znalazła 4 wirusy, których nie znalazł Avast.
Pozdro